Selam arkadaşlar...
Aşağıdaki örnekte olduğu gibi bir kaputu nasıl nerde yaptırabiliriz. Diyarbakır'da malesef fiberci kimse yok.
Yardımlarınız için şimdiden tşkler...
Selam arkadaşlar...
Aşağıdaki örnekte olduğu gibi bir kaputu nasıl nerde yaptırabiliriz. Diyarbakır'da malesef fiberci kimse yok.
Yardımlarınız için şimdiden tşkler...
vay mustafa beyaz leona yeni proje var.demek ....kolay gelsin
fiberin çatlama yapıcağını sanmıyorum düzgün kullanılırsa sorun olmaz
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
iyi bır kaportacı sacdan yapabılır bnce gayette basıt ıst te olsan ben bıle yapardım sna bunu =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Selam arkadaşlar
Bir kaç kaportacıya sordum imkansız gibi konuşuyorlar.
Fiber işi de değil sanırım.
Bir ek olarak kaputa yapıştırmış olabilir diyorlar.
Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Tşkler.
o zaman sacdan bir ek yapıp kaputun üzerine monte edecez.
Bu gün de sac yapan yerlerle görüşeyim
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
bu kaputu cok kolay sekılde normal bı kaportacı yapabılır. kaputun ustune aynı seklı cızıyorsun. jet tası ıle duzgunce kesıyorsun. ıstedıgın kadar asagı egım verıp kalan kısımlarına duzgunce sac eklıyorsun bıtıyo![]()
Bu arada bu gün Trabzon'da Arset Tuningi aradım kaputu sordum, kaputun yurtdışından ithal geldiğini söylediler.
Bu gün çıkma bir kaput alıp kaportacıya bıraktım sacdan bu şekili yapıp uğraşacaklar bakalım nasıl olacak...
Bu arada bunlar da başka leonlar
![]()
İşini bilen bütün kaportacılar yapar bunu..Harbiden yapamıyom demiyo,olmaz böle sey diyo..
Orjinal kaput üzerindede oynanabilir,baska bi kaput üzerindede..
Fiber falan hakkatten olcak sey değil..
slm arkadaşım eger yaptıramıyorsan gönder kaputu yapıp gönderelim pasa@pasatuninggarage.com 0212 674 95 95 saygılar...
o şey adam gibi bi fiberciyle fiberden çok güzel yapılır hatta karbonfiber bile yapılır
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)