arkadaslar bu ıkı aractan bırını alıcak olsanız tercıhınız hangısı olurdu ve nedenleri nelerdir?
arkadaslar bu ıkı aractan bırını alıcak olsanız tercıhınız hangısı olurdu ve nedenleri nelerdir?
İkiside çok güzel araçlar.Ben şahsi fikrim olarak s14 alırdım.Hem turbo hemde piyasada az olmasından dolayı![]()
---BTU cupra---
Degisik bir soru.
Normalde herzaman e36 m3 derimde isin icinde s14a varBiraz dusunelim....
e36 m3Bmw sevdigimden ve e36 m3`m olsun stock cicek giibi yapiim biiniim istedigim icin.
e36 m3 diyorum.
- K -
________
Dr.Ecu
m3 iyidir. 2 sininnde yıllanmışı önüme gelse m3 daha lezzetli kalacaktır süphesiz
Kesinlikle M3
Daha konforlu, daha performanslı, daha kaliteli...
Estoril Blue olursa tadından yenmez
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
uzun zamandır bi 200 alma gibi düşüncem var aslında ama böyle bir drumda ikiside boncuk gibi olsada e36 m3 alırdım herhalde şöyle simsiyah![]()
e46 m3 olsaydı m3 derdım cunku en azından kasası farklı ama e 36 olunca ha m3 ha 3.20 kasa hep aynı onun ıcın s14a pıyasada az ve farklı araclar+cok zevklı nerdeyse e36 m3 kadarda konforlu bence
Mantık S14A der kalp M3 der. Ama ben E36 sevmiyorum. S15 olursa direk SX![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
s14a daha karakterli bir araba gibi gelior bana![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)