09 yaz tatilinde kim nerede olacak ? gecen yıl egeturbo ve K VTEC furkan la olympos Kadir's de tesadüfen karsılastık.. bu yaz ben rutin akdeniz tatilimi tekrar edicem =) kemer olympos kaş.. TechTurkey nerede olacak ?
09 yaz tatilinde kim nerede olacak ? gecen yıl egeturbo ve K VTEC furkan la olympos Kadir's de tesadüfen karsılastık.. bu yaz ben rutin akdeniz tatilimi tekrar edicem =) kemer olympos kaş.. TechTurkey nerede olacak ?
bu yaz sanırım hep bu çervede olucam fazla açılamam maddi yonden
kumburgaz,silivri taraflarında olurum %90
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Maslak sanayiYa da 4 senedir devam ettiğim turist rehberliği.. Alanya-fethiye-marmaris-bodrum-kemer-Side-Manavgat-Çeşme-Kuşadası gibi yerlerde çalışıyorum hep
![]()
Bende bi kac günlüğüne kemere gitmeyi düşünüyorum..İlk defa gideceğim için nasıl bilmiyorum..Görülmesi yenmesi içilmesi gereken seyleri varmı nasıl biyer acaba??
çeşme dalyan semalarinda olurum![]()
ABD ziyareti dusunuyorum ama kesin degil. Onun disinda Akdeniz'e inme planlarim var Agustos ayinda..
Marmariss..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İstanbul , kartal , siemens 23 nolu bina admin grubu.
Bazen 18 nolu bina server odası, klimalı , püfür püfür, 17 derece, çalışmak değil dinlenmek için sadece.
dimi?
Built to fall....
Hazıran ılk haftasından ıtıbaren Ekim ayına kadar Kemerdeyım.Yolu düşen herlesi beklerım![]()
---BTU cupra---
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)