User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: subaru wrx

burak_01
    Misafir

Thumbs up subaru wrx

mrb arkadaşlar linkte ki aracı almayı düşünüyoruz bilen tanıyan tüm eksi ve artılarıyla fiyat ve özellik bakımından yardımlarınızı bekliyrm

http://www.sahibinden.com/subaru_var...XQQdisplayitem

başka arac tavsiyeleride değerlendirilecektir.

tşk lerr

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı ve sahibini tanımıyorum, istersen ara sor nereye gidiyormuş bakıma oradan daha sağlıklı bilgi alırsın,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam, aracı Dogan diye birisindenmi almış acaba bunuda sorarmısın?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden wrx ? Sti baksanız daha iyi olmaz mı 40civarına STI lar var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden wrx ? Sti baksanız daha iyi olmaz mı 40civarına STI lar var
    STI ile WRX arasında fark var, kendi kullanımı için daha ideal olan WRX kanımca.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam, aracı Dogan diye birisindenmi almış acaba bunuda sorarmısın?
    Doğan Abinin eski aracı olması lazım. Eğer o ise gönül temizdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STI ile WRX arasında fark var, kendi kullanımı için daha ideal olan WRX kanımca.
    Fark olduğunu bildiğim için öle yazdım zaten Ne olabilirki ideal olan? WRX'in STI'dan iyi olduğu hangi nokta var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WRX günlük kullanım için ideal olan bi araçtır, STI kadar sert degildir. STI kullanan daha sonra WRX kullansın kendini mercedes kullanıyomuş gibi hisseder.Gerçekten ve gerçekten sti kullanırken yoruluyo insan sert bi araç. Ayrıca WRX'in yakışı STI'dan düşüktür.

burak_01
    Misafir
    ya stı baktık ama aradıgımız fiatlara pek yok gbii o yüzden wrx daha cazip geldi

ayrıca bizde 3 20 cabrio var onla takas etmeyi düşünüyrz şuan aracın sahibi ile iletişim içindeyız fakat sonuç ne olacak bende bilmyrm.
    sizce fiat nasıl pekii??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WRX günlük kullanım için ideal olan bi araçtır, STI kadar sert degildir. STI kullanan daha sonra WRX kullansın kendini mercedes kullanıyomuş gibi hisseder.Gerçekten ve gerçekten sti kullanırken yoruluyo insan sert bi araç. Ayrıca WRX'in yakışı STI'dan düşüktür.
    Söylediğin hiçbi özellik bence WRX'i alınabilir yapmıyor Sonuçta impreza alan biri güç için alıyor yorulması vs. umrunda olsaydı başka şeyler alırdı. Neyse herkezin kendi zevki sonuçta. Ben sadece neden STI deil demiştim cevabı geldi. Bizim bir abide var bug eye sti şu anda Tork garajda yatıyor istersen detayları görüşebiliriz

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylediğin hiçbi özellik bence WRX'i alınabilir yapmıyor Sonuçta impreza alan biri güç için alıyor yorulması vs. umrunda olsaydı başka şeyler alırdı. Neyse herkezin kendi zevki sonuçta. Ben sadece neden STI deil demiştim cevabı geldi. Bizim bir abide var bug eye sti şu anda Tork garajda yatıyor istersen detayları görüşebiliriz
    alpinde 02 bug eye STİ yı var , yani aracın nasıl olduğunu bilir, garajımızdaki bug eye STİ kiminmiş merak ettim.
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WRX son derece "alınabilir" bir araçtır, kullanım amacı önemli.

"300-350 HP + AWD + Subaru sürüş güvenliği bana yeter, keyifle süreyim ancak ailemle birlikte de gezmeye rahatça gidebileyim" şeklinde bir bakış açısı için STi'a ciddi bir alternatiftir. ( Ki bu ayarda bir WRX dahi oldukça sert ve konforsuzdur, bir BMW ile kıyaslandığında )

400+ yürüyecem, sağlam bir tranny ve yürüyenim olsun, arabanın sertliği hiç önemli değil şeklinde bir yaklaşımda da STi alternatifsiz kalıyor...

Not1: Subaru için konuşuyorum, yoksa tabii ki değişik markalar için de benzer şeyleri söylemek mümkün.

Not:2 Bu söylediklerim 2007 sonuna kadar olan Subarular için geçerlidir, 2008 ve sonrasında olay çok farklılaştı.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin mantığına göre subaru firması wrx modelini boşuna üretmiş mi oluyo?? sti kullanıcısı bi arkadaş yazmış wrx in artısının günlük kullanıma daha ugun olduğunu.piste çıkmıcaksan roll falan işlerine girmeyip şehir içi seni tatmin edecek bi araç olark wrx üretilmiş ki wrx pisttede gayet başarılı bi araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki herkezin kendi zevki sonuçta, mesela evli orta yaşlarda birisi için çok ideal WRX, ailesini bindirip gezebilicegi bi araç ve perfonmasıda çok çok tatmin edici. Wrxin koltukları bile sti göre çok rahat, süspansiyon desen rahat. Bunlar bence çok büyük artısı WRX'in. Motor zayıf desen(ki degil fazla yorulmamış ise) gidip forged yapmak zor degil, şanzımanıda zayıf degil bence(düzgün vites atmasını bilen için). Ha tabi bunlar benim düşüncem, eger kullanıcagım 2. araçım olmaz ve 300bg bana yeticek ise gider WRX alırdım STI yerine. Burdaki bunları paylaşmamdaki amaç ise alıcak arkadaşın bunları yaşamış birisinden duyması, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Her türlü araç içinde bilgi verebiliriz, bildigimiz araç olur ise.

Tork Garaj da şuan Orhan ustanın kendi araçı var bug eye STI, başka şehir dışından geldiyse bilemiycem. Bende merak ettim hangi araç var şuanda bir bug eye hastası olarak.

burak_01
    Misafir
    arkadaslar altını çizerek söylüyrm bizde m3 var 2003 smg gereken stresi ondan atabiliyrzz.
    ++++ artı ++
    sarı 320 cabrio var bidee onunla takas düşünüyrzz.wrx in bizi tatmin edeceğine düşünerekten yola çıktık kısmet ne gösterir bilinmez fakat bu araç temiz bi araca benzioo.

yardımlarınız???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin mantığına göre subaru firması wrx modelini boşuna üretmiş mi oluyo?? sti kullanıcısı bi arkadaş yazmış wrx in artısının günlük kullanıma daha ugun olduğunu.piste çıkmıcaksan roll falan işlerine girmeyip şehir içi seni tatmin edecek bi araç olark wrx üretilmiş ki wrx pisttede gayet başarılı bi araç
    Kardeşim yazımı tam okumadın sanırım Herkezin kendi zevki demiştim. Evet bana göre gereksiz bir üretim, başkasına göre değil

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Selam arkadaşım, ben de STI/WRX bakıyorum takasa, bu sahibinden.com fiyatları neden bu kadar şişik 2002 sti 37 ye gitti sanayide, wrx yok gözüküyor o fiyata?

Gerçek piyasası nedir bu arabanın?
    Built to fall....

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşım, ben de STI/WRX bakıyorum takasa, bu sahibinden.com fiyatları neden bu kadar şişik 2002 sti 37 ye gitti sanayide, wrx yok gözüküyor o fiyata?

Gerçek piyasası nedir bu arabanın?
    01-02 Bugeye için konuşuyorum

Wrx 28-32 arası alınır
    Sti 36-42 arası alınır

arabasına ve üzerindekilere göre

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bug eye'in bir sonrası? hoşlanmıyorum o kasadan ben.

edit: bir sonrası derken 2003 kasa, eski model zaten düşünmüyorum.

12 litre civarları yakıcak, konforu önemsiz cici bir araba bakıyorum ben.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)