Arkadaslar elınde 3D gozluk olan varsa gonderebilirmi
Bende REALD olanlardan var ancak ındırıdıgım filmler icin degıl malesef. Bu ucuz kartondan olan gozluklerden arıyorum![]()
Arkadaslar elınde 3D gozluk olan varsa gonderebilirmi
Bende REALD olanlardan var ancak ındırıdıgım filmler icin degıl malesef. Bu ucuz kartondan olan gozluklerden arıyorum![]()
KA Style
en yakın kırtasiyeye git biri koyu biri acık iki tane o janjanlı malzemelerden al renk farkedio mu bilmiorum. bi kartona yapıştır ve kullan...
subi & suzi
hahahah alemsiniz haHulya avsar falan
![]()
KA Style
ya Biliorum yesıl kırmızı oldugunuda sımdı el ısı kagıtlarıyla ugrasmayayım dedım
elınde fazla olan varsa alayım karton marton ıdarelık yok sanırım normal cercevelı alaımda es dost ıster ılerde![]()
KA Style
o yılbaşında elden ele dolaşan bi kaç gözlük vardı ama ufak olduğumuz için bize pek nadir uğruyordu, ama hatırlıyorum bende, pek bi acayip gelmişti![]()
Ya yok ona uygun filmler ındırdımALmam lazım
![]()
KA Style
Olsa yollardım valla merak ettim
Bu flimleride merak ettim, sen dene istersen bi işe yarıyorsa ben DIY gözlük yaparım![]()
Şöyle bir zımbırtı vardı.
http://www.3dgozluk.com/
Çekim teknolojisine göre değişiyormuş sanırım kırmızı mavi , kırmızı kahve diye.
R-Turbo
geçen ay cnbc-e dergisi vermişti dergiyle beraber. chuck diye bi dizisi var 3d, onun için. almamıştım ama
3d yayın yapan bir sinemaya gidip iste bitane![]()
O show tv nin..900lü hattı arayıp bende almışdım 3boyutlu gözlük bilmem kaç para telefon faturası gelmişdi üstüne yediğim fırçalarda cabası. Benim tavsiyem hafta sonu itfaiye meydanına gidip 1-2 tl ye satılan gözlüklerden al camınada el işi kağıdını yapışdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)