BÜYÜK SINAV 14.06.2009 günü bugünden itibaren 17 gün kaldı neler yapıyosunuz nasıl hazırlanıyosunuz beklentileriniz neler.bu benim 2.girişim busene 2 yıllık polis akademisi planlıyorum inşallah ya siz ? =)
BÜYÜK SINAV 14.06.2009 günü bugünden itibaren 17 gün kaldı neler yapıyosunuz nasıl hazırlanıyosunuz beklentileriniz neler.bu benim 2.girişim busene 2 yıllık polis akademisi planlıyorum inşallah ya siz ? =)
baraj yeterli bana, pek çalıştığım söylenemez o yüzden![]()
Allah yardımcınız olsun, çok zor bir dönem. Çok şükür atlattık o dönemi şimdi de başka sıkıntılar, bitmez bu çile![]()
Acıkcası ben 4 senedır okuyorum ama artık illallah ettım bu sene bır daha giricem. 2 tane OSS kıtabı aldım. Konular gormeyelı baya degısmıs. Hani muhendislik falan dusunen arkadaslar ıcın Allah kolaylık versın. Ben butun okudugum bolum nedenıyle konuları bılıyorum sadece takviye yapıyoruz sukur.
Ancak hakıkaten zor bir sınav, Allah herkese kolaylık versın.
Yeni gireceklere tek tavsiyem; Duzgun tercih yapın arkadaslar, soradan pişman olacagınız bolume girmeyin tercihten once vaktınız varken ve ıstedıgınız bolumde ınsanlar varken gıdın konusun sorun nasıl bir bolum diye. Soradan benım gıbı basınızı taslara vurmayın..
KA Style
öyle böyle bşr şekilde bir yere giriliyo ama.girmekle bitse keske cok kisi derdi bunu abim vs vs büyük kişiler inanmazdım gercekten ole .
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)