MOTORUMUZ ÇOK ŞÜKÜR BULUNMUŞTUR.... AMA ANAHTAR HALA ONLARDA ANAHTARI NASIL ALACAGIZ YARDIMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZ BEKLİYORUM
ŞEREFSİZİN RESMİ.. (ALİ ÖZCAN mış adı şimdi haber geldi)
![]()
MOTORUMUZ ÇOK ŞÜKÜR BULUNMUŞTUR.... AMA ANAHTAR HALA ONLARDA ANAHTARI NASIL ALACAGIZ YARDIMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZ BEKLİYORUM
ŞEREFSİZİN RESMİ.. (ALİ ÖZCAN mış adı şimdi haber geldi)
![]()
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulunur.
Alıcı diye gelip gasp mı ettiler motoru ?
geçmiş olsun motorcu piyasası bu konularda çok hassas bulunur bizimde bi abimizin motoru izmirde çalındı 1ay içinde bulundu
geçmiş olsun kardeşim. inş bulunur. yazık gunah ya
BDEVO9
www.sunishotels.com
polisimiz çok alaycı bir şekilde giden gitti arkasından resimlerine bakarsınız dedi trafik şubede sonra biraz sert cıkınca anladı sanırım biraz yumuşadı ve yunus ve motorlu ekiplere resimleini dagıtın rica edin falan dedi motorcu tanıdıklarınıza haber verin diyo görürsek haber veriririz diyor diyorda diyor... başka birşey yaptıkları yok önümüze cıkardı attı lavugun resmini adamında sicili kabarık biraz daha öncede yapmış böyle işleri.. dedi antalyaya satıyormuş daha cok istanbul vs vs ankara dısında heryere gidebilir diyor cok yardımcı oluyo
tek temennimiz bu valla.. inşallah birisinin gözüne çarparda bulunur![]()
çok geçmiş olsun...
adı soy adı resmi falan var polisler bulabilirler sanırım açık adresini vs.
edit: Son post u görmemişim...
aklımda bu olay, motorcu arkadaslara haber verdim. gördüklerinde kesinlikle haber verirler.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
inşallah..
geçmiş olsun da sesine bakayım diye motormu teslim edilir..keşke peşinde 2. motorda takip etseydi onu hiç tanımadık adama motormu teslim edilir kamyonun arkasına atıp parçalasa bidaha hayatta bulamazsınız tekrardan geçmiş olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)