çok şükür ANTALYA mız ligde kalmasını bildi![]()
cavcavın gençleri düşseydi iyi olacaktı..
Beşiktaşımın yanında,Memleketime de çok sevindim.. seneye daha iyi oluruz inş.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
antalya önümüzdeki sezonda ligde kalmaya değil daha iyi yerlerde olmak için mücadele ederler işallah
şampiyonluktan sonra en cok buna sevindim.helal olsun antalyaya![]()
OEM+
Haberlerde yazılıp çizilenler antalyanın küme düşecegi yönundeydı nedeni ise secımlerde akp nın chpe ye kaptırdıgı antalya bölgesi..Ankaragucu ıle bırlesecek olan ankaraspor konyaya macı verdi ama olmadı kume dustu.Diger taraftada ankaragucu antalyaspora direndı ama gol yedı ..
antalyanın kalmasına cok sewındm ole bı sehrın lıgde olması lazım taraftar sehır hersey futbol ıcın elwerıslı orda ama artk goztepenın yada karsıyakanın lıge gelmesı lazım bence ıbb nın felan yerıne bole seyırcılı ateslı takımların lıgde olması lazım artk futbol seyır zewkı olan bı spor cunkı![]()
Şu ana kadar okudugum en sacma ve senin ne kadar futboldan anlayan biri oldugunu gösteriyor...
Konyaspor içerde dışarda taraftarı olan deplasmana gelen kişilerin renkli gördüğü gitmek için can attıgı bi takım ...Futbol ve taraftar potansiyeli olan Türkiyenin 5 büyük şehri ....İstanbul belediye, hacettepe, genclerbirliği, ankara spor gibi taraftarsız boş trübünlere oynayan takımı yakıştırdında konyayımı yakıştıramadın...
Kusra bakma gülerler buna.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
en çok sevindigim olay antalyanın ligde kalması ASANSÖR takımdık harbidende, ama birde stad yapılacaktı.yeni belediye KEPEZE yapacaz diyorkepezde olursa kimse gitmezki...izmir antalya gibi illerdin süperligde takımları olması şart...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)