Mahallemize konuk olan vw busu ali fotoğrafladı ve sahibi ile kısa bir sohbet etti kendisi nete girince araçla ilgili detaylı bilgi verir.İyi seyirler
![]()
Mahallemize konuk olan vw busu ali fotoğrafladı ve sahibi ile kısa bir sohbet etti kendisi nete girince araçla ilgili detaylı bilgi verir.İyi seyirler
![]()
Gerçekten güzel ve zevkli araçtır bunlarMaşallahı var
Babamdada 20yıldır vazgeçemediği, oğlu gibi gördüğü 82 model 2.0 benzinli caravelle t3 var.Kullanması,aracın sesi,dayanıklılığı filan çok güzel araçlar![]()
ya bu kasaya kadar olan vw minibüsleri çok severimşu direk tekerliğin üstünde oturma konumu olsun tipi olsun çok çok güzel.
74 model sehpa...
evet bide syncro ları var ve bende hastasıyım...bi ara bende de 81 model t3 vardı ve gerçekten birçok aracdan alamadığım tadı ondan alabildim...
t1 ler harika ...bulunabilirse![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Bostanlı civarları sanırım
Mat siyahta çok yakışmış![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Mat boya ve Alman plaka Gorunce Hemen German Style Arabalar gectı gozumun onunden
Gıttım fotolarını cektım bıraz konustum Kapıları ve tavanı Paslanmıs olarak Yaptırakcakmıs adam Uzun yola geldıgı ıcın Bu JAntları koymus Normalde Ofsetlı ve Basık bu araba dedı O halıınıı gormedıgım ıcın uzuldum bı an![]()
hella lar fenabayılırım t3 lere bide kare farlı olanları muhtesem 84 model
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)