Merhaba arkadaşlar,
Çok değişik bir durum karşısındayım. Ülkemizin işeme mekanizmasını anlamak gerçekten çok güç. Her bir adımda yeni yeni saçmalıklar karşımıza çıkmasın. Kısa bir özeleştiriden sonra konuya girmek istiyorum.
Dün akşam babam biraz rahatsızlandı, çok halsizdi acile götürdüm ne olur ne olmaz die. Kayıt işlemleri sırasında babamın emekli maaşının durdurulduğu söylendi. Bizde sonra hallederiz die beyanname doldurduk babamın işlemlerini yaptırdık.
Babam Almanya'dan emekli ve burdan SSK'lı gözüküyor ayda aldığı maaş 7tl (yanlış değil 7tl

) Bizde tabi doğal olarak bu parayı çekmiyorduk SSK'dan aldığımız ilaçların %'sini ödediği için.
Maaşın kesilme sebebi parayı çekmemizmiş 5ayda çekmemiz gerekiyormuş.
Eğer burdan dilekçe gönderirsek 1,5ay süreceğini söylediler. Bu yüzden kendimiz yarın Ankara'ya gitmeye kararı aldık. Gideceğimiz yer ise
T.C. Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü-Sigortalı Emeklilik işlemleri daire başkanlığı -Ankara
Konuyu anlattım şimdi sizden yardımım şu olacak. Ankara'da saydığım bu birimler nerde ? SGK sanırım balgatta google amca öle dedi. Yalnız kafamı kurcalayan acaba bu alt bölümlerde aynı binada mı ?
Bize lazım olan yerler,
Güzel yemek yenebilecek yerler
Maaş karar servisi
Sigortalı Emeklilik işlemleri daire başkanlığı
uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.