Bu iki olayı nerede ve ne kadar mal olur?
Chip den sonra 295 nm ve 140 hp diyorlar doğru mu?
Bu iki olayı nerede ve ne kadar mal olur?
Chip den sonra 295 nm ve 140 hp diyorlar doğru mu?
ücretini bileymiycem ama
110 luklar evet
http://www.upsolute.com/index.php?op...k=models&id=28
110 hp -> 140 hp & 235 NM -> 288 NM
1881 - 193∞
Benim Kia Rio Aracımda da aynı motor var..Ve bahsettiğin uygulamalar yüklü durumda..
bu motorda Blow Off hiç bir araca benzemez..1000 Rpm de 1 bar basınç üretebilen turbo ile bir anda o kadar yüksek sesle çuff lar ki..siz bile korkarsınız..
Ben Blow Of uma swich koydum ve sakin sokaklarda kapatıyorum..Çok fazla insanı istemeden zıplattım ((:
Forge GReddy tarzı blow lar kafanı şişirir..İmütasyon bile olsa HKS den şaşma..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Kendi aracımdan MAx. bu değeri alabildim..
![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
maşallah veriler çok iyi.Marka olarak hangisini tercih ettiniz ve herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı?
Masallah Mehmet
150hp 345nm tork ile o araba cıldırıyordur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
o değilde dayanıyormu motor onu aklım almıyor
Saglam verıler gercekten , korktuyor bzen bu guclerın alınmasımootorun hassasıyetı bakımından ... ?
Bu motorların sinidir kapağında 8 adet hava giriş portu var ve 4 ü kelebekle kontrol ediliyor..Düşük devirlerde portları kapatarak motorun hava ihtiyacını yarısına düşürüyor..Ve turbo hızla dolduruyor..
Benimde Citroen C3 üm var.Araç turbo dizel 92hp-200nm tork fakat chipleyerek güç artışı sağlmayı uzun süredir düşünüyorum fakat olası yaratabilecek sıkıntılar(forumlardan takip ettiğim kadarı ile) yüzünden cesaret edemiyorum o yüzden kullanan kişilere danışmak en mantıklısı diye düşünüyorum.Sizden o yüzden bilgi almak istedim.
http://videos.streetfire.net/video/B...-ve_647318.htm
Chip için yardımcı olabilirim. +33hp ve +60Nm kadar artış alınabiliyor saglıklı bir şekilde..Daha önce yapmış oldugumuz bir araç aynı yolda orjinal ve chip tuningli hali ile 0-100 hızlanma verisi bu videoda var. yolda eğim var orjinali 10.6 saniye ama 9.5-10 arasında 100 e çıkıyor eğimden dolayı(Araçta 2 kişi var ama buda dezavantaj) Chipten sonrada yavaşlatarak izlerseniz 39.5 gibi başlayıp 47. saniyede 7.5-8 saniye arasında 100 km hıza cıkıyor. 2 saniye kadar iyileşme oluyor 0-100 de.. buda 8-8.5 saniye arası demek normal şartlarda. Performans olarak gayet tatmin edici bir araç kafadan kaymalar ve fren sistemlerinde zaman zaman zayıflık olabiliyor bunuda 3 cm yay ve 205 yada 195 taban lastikler ile büyük ölçüde düzeliyor. Kuzenimde de bu araçtan var. Uzun yolda yaptım araçla. Performans olarak spor otomobilleri aratmıyor ( Hızlanmada) .. Mehmet Gazihanında dediği gibi motor dayanıklılığı ve teknolojisi olarak bu araçlarda sıkıntı yaşanmaz ancak turbolarında zayıflık var bu modellerin 2007 öncesinde.. Onlarıda zaten bir şekilde ayarlama ve bakımı yapılıyor.. Bol şans![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Mehmet abinin Rio ciddi çok keskin çuffluyo kulaklarımın pasını aldı yani o derece
He bide standart demiştin bana abi tabi yememiştim
Maşallah, bütçe çalışmalarındayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)