arkadaşlar akşam pendik uydukente gitmem gerekiyor varmı o civarda oturan ve bakırköyden orayı tarif edebilecek birisi ve 1.köprü mü yoksa 2. köprümü daha iyi olur
edit: ACİL!
arkadaşlar akşam pendik uydukente gitmem gerekiyor varmı o civarda oturan ve bakırköyden orayı tarif edebilecek birisi ve 1.köprü mü yoksa 2. köprümü daha iyi olur
edit: ACİL!
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
1. köprüden geç daha sabiha gökçen havalimanı yolunu takip et.temden gidersen daha çabuk gitmiş olursun...e-5 ten falan çok dolaşırsın
maps.google.com a girip arama kismina "uydukent, pendik, istanbul, turkey" yazin soldan cikan siklardan tiklayinca yerini gosteriyor..
haritadan bulabilirsiniz sanirim.. olmazsa soyleyin, kabaca pendik'i tarif edebilirim sadece..uydukente gitmedim hic
1. kopruden gecersen devam et e5'e baglan ankara yonune, baya bi gideceksin Kartal'i da gecince Pendik sapagindan cik.. sonrasini sora sorauydukent'e hic gitmedim bilmiyorum
2.kopruden gecersen de duz devam ediyorsun Kozyatagi'ndan Bostanci-Ankara yonune donuyorsun E5'e baglaniyorsun..yine baya bir gidip Pendik sapagindan cikarsin.. sonrasi soyledigim gibi![]()
Uydukent yazinca cikan yer burasi.. dogruysa eger kabaca gidecegin yeri bilirsin en azindan
![]()
bende isatnbul sehir rehberinbden baktım ama oraya çıkışı nasıl yapacağımı çözemedim ...
abi 1. veya 2. köprüden gel farketmez E-5 bağlan mavi ankara tabelası sanırım işini görür ordan kartala kadar bas bayaa bi gitcensonra pendik diye çık zaten orda yonca var fark edersin kaçırman zor
ordan sonrasını sora sora bulman gerekcek glba
köprüden sonra 40 km varmı dr pendik?
1. koprunun cikisindan itibaren 26 km civari gorunuyor
ozaman aşşagı yukarı bugun 100km yi deviricez...
Şimdi yola çkıyorm bilgileriniiz için çok teşekkürler hayırlı akşamlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)