User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Trt limit yok ??

ahmetakgunf3s
    Misafir

Trt limit yok ??

Merhaba arkadaslar

formulayı schumi gittikten sonra pek takip etmiyorum acıkcası

ama istanbulpark için durum farklı tabi
    trt de biliyorsunuz yayın hakkı
    bu TRT limit yok programını sunan kımdır ? türkçe KONUŞAMIYOR buyuk ıhtımalle ıkıncı dılı arapmıdır nedır ? Aksanı bi acayip ? tam bir kro

program rezalat yanı hangı yuzyılda yaşıyoruz ?

eskıdende RTL den takıp ederdım simdide değişen bişi olmıyıcak

acayıp acayıp gaflar saçma sapan espiriler düz bir cumle kuramayıp aynı cumleyı 3 kere kurmaya calısması ? içerik olarakta iğrenç bi program ? her program mı boyle yoksa bana mı denk geldi ?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat Acar sunuyor programı F1 futbol şöleni öncesi tanışma imkanım oldu sanırım heyecandan konuşamadı

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her program öyle değil normal de Serhan Acar sunuyor gayet başarılı .Ama f1 tr ye geldiği zaman pist te görevli olduğu için başkası sunuyor galiba bugün yarışı gene okay karacan sunuyor ( dün sıralama turlarını o sunmuş ) ve zaten kendisi bu işten hiç anlamayan bir adam ... dün sıralama turlarını özet ini izledm netten son saniyeleri berbat etmiş çok kötüydü ...

bu adam yıllar önce ntv de sunarken düzlüklerde biraz susması istenmiş motor sesini dinliyelim diye adam bunla dalga geçti motor sesi dinlemekte neymiş falan filan ... bu işlerden anlamayan adamları koyarlarsa böyle olur ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün gidecektim gebzeye ama olmadı. tv ye bakayım dedim of içler acısı. türkçe bu adamın yabancı dili belli ki..

herşey bir yana limit yok nedir ey aşırı zeki trt elemanı? no limit i çeviriyorsun belli ki.. sınır yok falan de o zaman tam rezil birşey olsun.

ahmetakgunf3s
    Misafir
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün gidecektim gebzeye ama olmadı. tv ye bakayım dedim of içler acısı. türkçe bu adamın yabancı dili belli ki..

herşey bir yana limit yok nedir ey aşırı zeki trt elemanı? no limit i çeviriyorsun belli ki.. sınır yok falan de o zaman tam rezil birşey olsun.
    arapmıdır nedır samanyolundada bı adam var acayıp konusuyor onun abısımı acaba

bukadar mı olur abi turkce konusamayan adam TRT de programmı yaptırılır yuh diyorum

sıralama turlarınıda at yarışıyla karıştıran bır sunucumuz var onuda allaha havale edıyorum

SERRA NERDESINN

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben az once siralama turlarinin ozetini izleyebildim aynen at yarisi anlatir gibi bu ne igrencliktir trt yetkililerinin kulaklarmi tikali duymuyorlarmi bu rezilligi
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

ahmetakgunf3s
    Misafir
    trt yayın gıttı muhuhohaaaaaaaaaaaa

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ediorm at yarişlari gibi anlatiolar ya cok kötü peş peşe saydırıo kelimeleri

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

H.bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfresız ızlemek ıcın
    frekans:11094
    sembol:24444
    polarızasyon:yatay
    turksat 3a

ahmetakgunf3s
    Misafir
    yuru be olmbe

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerizekalı herif, kro herif bu adamlar bu işi yaparak bide para kazanıyor iyice çıldırıyorum

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak ettim valla yokmu link falan bu herifin sunuşu enteranlıklar ülkesi hayran kitlesi çıkarsa şaşırmam
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

ahmetakgunf3s
    Misafir
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her program öyle değil normal de Serhan Acar sunuyor gayet başarılı .Ama f1 tr ye geldiği zaman pist te görevli olduğu için başkası sunuyor galiba bugün yarışı gene okay karacan sunuyor ( dün sıralama turlarını o sunmuş ) ve zaten kendisi bu işten hiç anlamayan bir adam ... dün sıralama turlarını özet ini izledm netten son saniyeleri berbat etmiş çok kötüydü ...

bu adam yıllar önce ntv de sunarken düzlüklerde biraz susması istenmiş motor sesini dinliyelim diye adam bunla dalga geçti motor sesi dinlemekte neymiş falan filan ... bu işlerden anlamayan adamları koyarlarsa böyle olur ...
    serra ozamanlar bunu kıtleyıp duruyordu

-alanso gectı evett
    - hayır alanso degıl o

-8inci pol pozisyonunu aldı
    - hayır 4 uncu kez

-monacoda 4 uncu zaferıne kosuyor
    -hayır 9 uncu

bu tıp kıtlemelerle doluydu yayın cok zevklıydı bu sefer yalnı< kalmıs duzeltende yok Allah ne verrdıyse bu yukarıdakı ornekler devede kualktı daha bomba gafları vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bölüm carlos vardı.Arabayı nerdeyse carlos anlattı.Adam oturdu dinledi.

ahmetakgunf3s
    Misafir
    Alıntı schkurpat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerizekalı herif, kro herif bu adamlar bu işi yaparak bide para kazanıyor iyice çıldırıyorum
    değnekçi gibi bi adam , olayan bı haber ama konusması yanı bırde TRT de ben ınanamadımya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)