bakırköyde bir servis vardı görkem söylemişti zamanında
adını unuttum bilen var mı arkadaşlar veya başka yerde olur çok acil
suya düştü cep telefonu çalışıp çalışmaması tekrar önemli değil ama rehber isimler telefon numaraları çok önemli....
bakırköyde bir servis vardı görkem söylemişti zamanında
adını unuttum bilen var mı arkadaşlar veya başka yerde olur çok acil
suya düştü cep telefonu çalışıp çalışmaması tekrar önemli değil ama rehber isimler telefon numaraları çok önemli....
kvk var zuhuratbabanın orda.
OEM+
ya gorkemın bı arkadaşıydı yanlıs hatırlamıosam bende cumhur olabılırmıydı ismi gorkem nette olsa cvp yazarda delı oldum bende aklıma gelmıyo![]()
Cumhuru söylemiştir eskiden 206 Rc si vardı mavi. Bakırköy istasyonundan arkadaş kitap evine doğru dön sağda ikinci han kapısından gir. 5 metre ileride solda görürsün.
Cumhur adi.Hala ayni yerdemi bilmiorum gerci.Meydandan hemen inince sola donuyosun ilk yada 2.pasajin icinde hemen solda olmasi lazim.
- K -
________
Dr.Ecu
tmm cumhur dogru corsa sı var su anda sureklı bızım oraya park edıyo arabasını dukkanı yakın dı bizm eve çünkü![]()
haaa tamam tamam meydandan aşağıya inerken ilk sola dön orda pasaj içinde.
OEM+
Ben geçen gün gittim eski arkadaşımızdır 3 tane telefonu adam etti valla. Motorsiklet almış artık araba kesmez onu.![]()
öyle deme bende dşürdümhemde kup kuru otoparkta sadece bir kanalizasyon kapağı büyüklüğünde yer ıslak ve hafif derin, telefonu cebimden çıkartmaya çalışırken elimden düştü o sırada yürüdüğüm içinde telefon düşerken tekme atmış gibi oldum ordan uçtu ve suya düştü.
yani olur böyle vakalar![]()
74 model sehpa...
Geçmiş olsun dün su dolu bardağı iphone boca ettim yanlışlıkla hemen kuruladım ve saç kurutma makinasıyla 10 dakika kuruttum çalışıyor su an cok şükür![]()
Suya düşmüş telefonu iyice kurutmadan açmaya çalışmamak lazım..Eceli gelmemişse bile cinayet oluyo açmaya çalışınca ıslak ıslak![]()
Dr.Ecu
suyun içine düştüyse su dolu bardağın içine atıp öle götürmek lazım tamire diye biliyorum yoksa tel kuruyunca devreler oksitlenme yapıyomuş öle bişey vardı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)