Gran Turismo'cular Drift Setuplarınızı paylasırmısınız
Hangi Arac hangi Setupları kullanıorsunuz?
Gran Turismo'cular Drift Setuplarınızı paylasırmısınız
Hangi Arac hangi Setupları kullanıorsunuz?
KA Style
Şöyle anlatayım ben en iyisi
Kendi Setup'um
Araç: Corvette 06
Toe:0
Camber:0
Traction:0
ABS:0
Angle: Max
Front Tire: R3-R2
Rear Tire: R1-S3
Final Drive: x.450
Sadece bu ayarları kullanıyorum
Siz extra bişi yapıormusunuz diye merak ettım![]()
KA Style
gt oynamasını beceremeyen ender angutlardan biriyim.
bu konuşlanlar gt4 için mi geçerli?
Ben sadece lastikleri değiştiriorum. O şekilde iyi puanlar ypaıorm zaten arabanın ayarlarını bozmaya gerek yoksen pist pist derecelerini söyle bakalım ayar yapmak işe yarıomu bakalım hatta cogunluk warsa turnuva gibi birşey düzenleyelım
Everyday I ** Çapulling!!!
GTde konusnuormusun bılmıorum ama ben arkadasımla Paradise da konuusoırum BT Kulaklıkla.
ya yok be olm öle iddam yok zaten maksat ögrenmek yeni yeni ogreniorum benA lisansını yenı aldık daha S nınde 1-2 tanesını aldım oynamıorumkı ölee duruor esınce acıorum iki vın vın o kadar
![]()
KA Style
ben GT4 oynuyorum ama herhangi bilgim olmadanyani arabayı alıp lastik vs. değiştirip koyuluyorum yola
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Kanka pek birşeye karıştırtmıyorki
Seninkilerden farklı birşey yapmıyorum STİ alıyorum yapılı efeler gibi
Arkaları düşürüyorum o kadar
bengt4 oynuorumaliyorum stndrt m3 laguna seca blue economy lastiklerle hariklara yaratiom bu kaadar basit ve kolay oluyo hhaahaha
- K -
________
Dr.Ecu
eve gidince hemen yazım bütün setuplar mevcud gtplanet ten bulmustum bende ama en iyi setup kendi kendinize deneye deneye yaptığınızdır çünkü elin adamının setupları farklı farklı350z amuse a 24 tane farklı setup vardı mesela ama baslangıc olarak ben arka N2 ön N3 güçsüz bir arabaysa N1-N2 yapıodum sora camberleri deneye deneye ayarlamıstım toe zart zurt derken inceden drift e baslamıstım benim en rahat kullandığım araba 350z amuse seside güzel
ama s2000 vette fln 500hp üstünde arabayı tam istediğim gibi tutamıyorum cok spin atıyor kesiciye fazla giriyor vs vs vsv s
gt5 te ben hiç drift yapmadım desem yeridir
g25 le can sıkıntısı için pistte donup duruyorum sadece
bir ara denicem şu drift i![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)