User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ROTT egıtımı :)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ROTT egıtımı :)

ben boyle egıtebılcekmıyım acaba nosu

http://www.youtube.com/watch?v=jouW22lrVdc

RoAdbOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğitirsin selçuk abi, Rottlar çok zeki köpekler bizim 4yaşında RYU adında dişi rottumuz var, Temel itaat, İleri itaat hepsini kendimiz öğrettik artık bakışlarla anlaşıyoruz, önüne en sevdiği yemeği (balık) koysam bile 'hayır' diyince yemez
    hem çok sosyal bi köpek kendini sevdirir, hemde yeri gelince bakışlardan bile anlıyo birşeylerin ters gittiğini, biri el kaldırmayı bırak sesini yükseltsin sıkıyosa
    inşallah beraber uzun yıllar geçirirsiniz NOS'la

buda RYU

http://www.youtube.com/watch?v=hWxp20Zm_Yo
    ...keep cool under pressure!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır komutu bızdede var hayatta yıyemez yada hayır denılen seyı yapamaz. oturumuz yatımız var.bekleyı bılmıyoruz suan. ısımıze gelmıo bılmek. bakalım nasıl olucak

RoAdbOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz bekleyi iki kişi öğretmiştik benim elimde sosis, arkadaşta ryu'yu tutuyodu gelemesin diye, o sırada ben bekle diyodum, ve GEL dediğim anda arkadaş serbest bırakıyodu yanıma gelebiliyodu
    biraz fazla sabırsızlar evet hehe
    ...keep cool under pressure!

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rottforum diye bir site var türklerin gerçekten çok bilgili insanlar var forumda..ordaki insanlar her konuda yardımcı oluyorlar köpek sahiplerine..eğitimle ilgili de birçok bilgi var mutlaka yardımcı olacaklardır sanada..

Benimde 7 8 sene önce bir rott um vardı kuzenim Rusyadan getirmişti mekan sıkıntısı yüzünden çiftliğe yollamak zorunda kaldık bide o zamanlar pek ilgilenemiyordum köpeğe yazık olacaktı.Kısmetse şimdi bir tane daha getirticez Rusyadan,Türkiyede gerçekten çok zor güzel bir Rott bulmak..Fotoğrafları varmı köpeğinin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rottforumdakıler ukala malesef. cok tartıstık ordakılerle. kuyrugu kesık dıye dovmedıklerı kaldı resmen. eglence yarısması yapıyolar ona bıle kuyruksuz dıye katılamıyorsun felan. tanısma yazısına hosgeldın yazmak yerıne fırca atmakla baslayan tıpler.. ordan gelcek yardım gelmez olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OxYGeN™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rottforum diye bir site var türklerin gerçekten çok bilgili insanlar var forumda..ordaki insanlar her konuda yardımcı oluyorlar köpek sahiplerine..eğitimle ilgili de birçok bilgi var mutlaka yardımcı olacaklardır sanada..

Benimde 7 8 sene önce bir rott um vardı kuzenim Rusyadan getirmişti mekan sıkıntısı yüzünden çiftliğe yollamak zorunda kaldık bide o zamanlar pek ilgilenemiyordum köpeğe yazık olacaktı.Kısmetse şimdi bir tane daha getirticez Rusyadan,Türkiyede gerçekten çok zor güzel bir Rott bulmak..Fotoğrafları varmı köpeğinin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Evet orda bi Esra abla var Esra AKERtürkiye rott ırk federasyon başkanı o baya ciddiye almış bu işe inanmış kadın iyi insanlar ama dediğin gibi biraz ukalalar,ukalalık değil onlarınki aslında biraz panter emelcilik oluyor..sen yinede ordaki konulara bol bol bak yazmasan bile gerçekten çok güzel bilgiler var..Profesyonel Eğitim konusundada yardım istersen yardımcı olabilirim bir iki tane köpek çiftliği var tanıdık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OxYGeN™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Evet orda bi Esra abla var Esra AKERtürkiye rott ırk federasyon başkanı o baya ciddiye almış bu işe inanmış kadın iyi insanlar ama dediğin gibi biraz ukalalar,ukalalık değil onlarınki aslında biraz panter emelcilik oluyor..sen yinede ordaki konulara bol bol bak yazmasan bile gerçekten çok güzel bilgiler var..Profesyonel Eğitim konusundada yardım istersen yardımcı olabilirim bir iki tane köpek çiftliği var tanıdık..
    dedımya onlardan gelen yardım gelmesın. ayrıca esa aker denen bayanın kendı kopegıde kuyruksuz neymıs efendım petten oyle gelmıs... bahaneye bak

egıtım ıcın fıyat bılgım yok bı kac yere maıl ettım ama yardımcı olabılırsen memnun olurum.

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm eğitimini kendin verebilirsin, dışardan yardım almana gerek yok..Yeterki sabırlı ol ve yeterince vakit ayırabil.. Diğer arkadaşların dediği gibi Rott lar çok zeki hayvanlar, verileni çok çabuk alırlar..Zor kullanmana yada eğitim tasmasını ters takmana bile gerek yok..Ödüllendirme ile herşeyi öğretirsin..Sabırlı olucaksın sadece, hayvanı da sıkmadan yapman lazım bunları..Öncelikle oynayıp koşup stresni ve enerjisini atmasını sağla fazla yormadan, eğitim aşamsına daha sonra geç...Beklemeyi de öğretmek bu şekilde çok kolay oluycaktır..Bnm Rott um dan örnek vereyim: Ben markete alışverişe gidince kapısında yatırıyordum, ben içerden 15 dk sonra cıksam bile aynı pozisyonda bekliyordu..Kuyruk olayına bu kdr takılanları da boşver, herkesin kendi düşüncesi..Ama bu köpeğin standardı kuyruksuz olmasıdır..Onlar seni eğlence yarışmasına almıyorlar ama resmiyeti olan uluslararası bir yarışmanın da onlar kapısından giremezler.. Dediğim gibi vakit ve sabır ile herşey olur..Bi de lütfen rott gibi bir köpeğe el ver gibi abuk ve son derece gereksiz birşeyi öğretmeye kalkma

DogukanB
    Misafir
    İşin sırrı sosis.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    rott eğitimi kolaydır sıkıntı çekmessin temel itaatle başlarsın gerisi kolay aman zamanına dikkat et geç kalırsan olmaz çok sıkıntı yaşarsın temel eğitim başlangıcına 6 ay derler ama bence 4 aylıkken başlanabilir biraz oyunla karışık başlarsın
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dynatech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm eğitimini kendin verebilirsin, dışardan yardım almana gerek yok..Yeterki sabırlı ol ve yeterince vakit ayırabil.. Diğer arkadaşların dediği gibi Rott lar çok zeki hayvanlar, verileni çok çabuk alırlar..Zor kullanmana yada eğitim tasmasını ters takmana bile gerek yok..Ödüllendirme ile herşeyi öğretirsin..Sabırlı olucaksın sadece, hayvanı da sıkmadan yapman lazım bunları..Öncelikle oynayıp koşup stresni ve enerjisini atmasını sağla fazla yormadan, eğitim aşamsına daha sonra geç...Beklemeyi de öğretmek bu şekilde çok kolay oluycaktır..Bnm Rott um dan örnek vereyim: Ben markete alışverişe gidince kapısında yatırıyordum, ben içerden 15 dk sonra cıksam bile aynı pozisyonda bekliyordu..Kuyruk olayına bu kdr takılanları da boşver, herkesin kendi düşüncesi..Ama bu köpeğin standardı kuyruksuz olmasıdır..Onlar seni eğlence yarışmasına almıyorlar ama resmiyeti olan uluslararası bir yarışmanın da onlar kapısından giremezler.. Dediğim gibi vakit ve sabır ile herşey olur..Bi de lütfen rott gibi bir köpeğe el ver gibi abuk ve son derece gereksiz birşeyi öğretmeye kalkma
    artık uluslararası yarışmalaraad kuyruksuz rott alınmıyor..

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye yi bilmem, ben 1994 den beri Rottweiler besliyorum ve o tarihten beri bildiğim standart kesik kuyrukdur..Dünyadaki en büyük köpek klübü olan American Kennel Club daki ırk standardına da aşağıdan bakabilirsiniz..

http://www.akc.org/breeds/rottweiler/

" Tail--Tail docked short, close to body, leaving one or two tail vertebrae. The set of the tail is more important than length. Properly set, it gives an impression of elongation of topline; carried slightly above horizontal when the dog is excited or moving."

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sabırlı olman gerekecek, bende şu an istediğim aşamaya getiremedim Romeo'mu.
    Benim rotum kuyruklu olmasına rağmen sevemedim o siteyi. Den,ildiği gibi aşırı ukala tipler var. Allah sabır versin =)
    916 V6 Turbo

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedımya onlardan gelen yardım gelmesın. ayrıca esa aker denen bayanın kendı kopegıde kuyruksuz neymıs efendım petten oyle gelmıs... bahaneye bak

egıtım ıcın fıyat bılgım yok bı kac yere maıl ettım ama yardımcı olabılırsen memnun olurum.

hacıı bu nos değil dimi

DogukanB
    Misafir
    Bi sorum olacak kuyruklu rot sahiplerine, kuyrukaları sorun yaratmıyormu? Sağı, solu kırmıyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dynatech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye yi bilmem, ben 1994 den beri Rottweiler besliyorum ve o tarihten beri bildiğim standart kesik kuyrukdur..Dünyadaki en büyük köpek klübü olan American Kennel Club daki ırk standardına da aşağıdan bakabilirsiniz..

http://www.akc.org/breeds/rottweiler/

" Tail--Tail docked short, close to body, leaving one or two tail vertebrae. The set of the tail is more important than length. Properly set, it gives an impression of elongation of topline; carried slightly above horizontal when the dog is excited or moving."
    sımdı ben bu bılgıyle onlarla ne ugrasırım varya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacıı bu nos değil dimi
    hee nos hayırdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)