Biraz ayaküstü oldu cekimler. Daha detaylı bir cekim yapacagım en kısa zamanda. Hepinize iyi seyirler.
![]()
Biraz ayaküstü oldu cekimler. Daha detaylı bir cekim yapacagım en kısa zamanda. Hepinize iyi seyirler.
![]()
Ellerine saglık
Ağaoglu isini biliyor, her ne kadar önden motorlu bir ferrariden haz etmesem de![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
motorun yeri çok güzel önde olmasına rağmen...
arabanın tam ortasında aslında..
s2000 ninde böyle...
Maşallah güzel araba ama Alfa 8C Competizione'yi tercih ederim2.Fotograf çok güzel eline saglık Hakan.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Zaten s2000 e cok benziyor California. Kullanım sekli, gaz tepkimesi cok benzer. Hatta bu Ferrari'lerde vtec acıyor gibi haTek farklı biraz daha fazla dikkat cekiyor olması
![]()
eline sağlık acele ama iyi çekim olmuş. araba ise çok güzel, önden motorlu ferrarileri daha bi severim nedese![]()
ben bu arabayı sewmedim galiba.. ferrari gibi değil sanki
TR de bi tane galiba, geçen trafikte görmüştüm.
Direksiyon ve göstergelere bayıldım.Fakat 355,f40,f50,testarossa,430 varken ferrari gibi gelmiyo bana.
![]()
Ellerine sağlık![]()
Fena araba ya masallah.. Eline saglik Hakan, cok guzel fotograflar..
eline sağlık keşke daha güzel bir ortamda çalışma imkanı bulsaydın daha güzel kareler yakalardın bunlarda çok güzel
geçenlerde caddebostan tarafında trafikde baya inceledim , çekimler güzel ama arabaya bi türlü ısınamadım , ferrari gibi değil bencede..
Ferrari sonuçta arabanın motor önde olmuş, 3tekerlekliymiş önemli degil![]()
agaoglunun cekmekoyde bir sitesinde oturuyorum her hafta bizim siteye gelir gecenlerde de geldi yaklasik 300 metrelik bir Yol Var cakil tas akliniza ne gelirse ve vs ben o yolda 10 km'den yukari gidemiyorum arabama acidigimdan Amcam bu arabayla artik ya bana hava atmak yada gaza getirmek icin o yolda yanimdan yanlaya yanlaya gecti....
Paranin gucu baska aciklamasi Yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)