arkadaşlar kıbrısta araç satın almayı düşünüyorum türkiyeye getirip kullanma şartlarım ne derecede olur yani 6,ay giriceksin çıkıcaksın vs. bi işlemleri varya aramızda bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.
arkadaşlar kıbrısta araç satın almayı düşünüyorum türkiyeye getirip kullanma şartlarım ne derecede olur yani 6,ay giriceksin çıkıcaksın vs. bi işlemleri varya aramızda bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.
bildiğim kadaryıla yabancı plaka ile 6 ayda bir geçiş yapman lazım sınırdan yada kayıt ettirmen lazım arabayı
arabanın 6 ay orda kalması gerekiyormu giriş çıkış yeterlimi
bende düşünmüştüm ama 6 ay orda 6 ay burda kalması gerekiyormuş sanırım ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hayır 6 ay orda kalması gerekmiyo diyelimki buraya sınırdan geçti araba 6 ay sonra ya kayıt ettir diyolar yada çıkman gerekiyo sınırdan geç bi U çek dön olurmu bilmem![]()
zannetmiyorum oyle olucağını o sistem değişti diye hatırlıyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
6 ay orda kalması gerekiyor diye biliyorum ben.sitede daha önce konusu acılmıştı araştırırsanız öğrenirsiniz.
OEM+
6 Ay orda kalamsı gerekıyor hatta bır tanıdığımın ıkı arbası var bırını bırakıp diğerını alıyor bu sekılde cozmuş oda işi![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...+araba+getirme
buyur kardeşim burda her şey yazıyor.araştıralım biraz pls![]()
OEM+
peki normal getirip tr ye sokmak için yurtdışından getirir gibi işlem görüyoruz dimi?
model yaş kısıtlaması varmı ki starlet glanza getirsek mesela ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)