Arkadaşlar aradım aradım bulamadım inşallah yardımcı olabilirsiniz.
Porsche design cep telefonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar aradım aradım bulamadım inşallah yardımcı olabilirsiniz.
Porsche design cep telefonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
kapak falanmı arıyorsun yoksa cep telefonumu?eğer cep telefonu ise yetkili satıcılarında olur.almanya ile irtibata gec.olmadı googleye yaz bir sürü satıcısı karşına cıkıyor![]()
OEM+
http://www.porsche-design.com/live/d....PorscheDesign
http://www.mobileporschedesign.com/
Sanırım bu linkler yardımcı olur eğer istersen ithalatı konusunda da yardımcı olurum
msn derantuyner@hotmail.com
türkiyede satan lazım arkadaşlar sıfır çevresinde iyi telefoncular olan arkadaşların mutlaka gözüne takılmıştır.
off topic;
Adidasın çok güzel Porsche design ürünleri var![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
rezalet onlar. 170 lira bayıldım aldım, 3 ay giydim ki temiz giyerim ayağımda parçalandı. Gittim aldığım yere, üretim hatası varmış herkes geri veriyormus... Arkadaşım bir sonraki modelini (sözde parçalanmayan) aldı, o da ayak vuran cinsten cıktı. Tabanında sorun varmış ayakkabının gönderdi geri geldi falan filan... Adidasla alakamı kestim bunlardan sonra...
Valla benim porsche desingler sapasağlamBağsız gri olan model
![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
zamanında adidasta çalışmış ve çok temiz ayakkabı kullanan biri olarak
kesinlikle o kolleksiyonun ayakkabılarını almayınama diğer tekstil falan çok iyi
bu senekiler biraz daha sağlam gibi ama oncekiler bi felaket sürekli dikişleri atıyor![]()
ki ayağımda ayakkabıyı hiç zorlamaz 40 numara![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
istinye parkta satan bi telefoncu vardı.istersen yarın mağazaya gittiğimde bakarım
Porsche Design istiyorsan Vertu alıcaksın.
Vertu Boutique
Sair Nedim Cd. No.5
Akaretler
Turkey
+90 212 327 74 22
Telefonu açıcak kişilere telefonunuz Şuayb'den aldım der isen ellerinde ürün olmasa bile İngiltere'den getirtirler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)