Hepimiz trafikte motorların fark edilmesini, bizlere saygı gösterilmesini ve daha çok insanın motosiklet kullanmaya başlamasını istiyoruz. Ancak bu isteklerin kendi kendine gerçekleşmesi mümkün değil. Elimizi taşın altına sokmamız ve bir şeyler yapmamız gerekiyor. İş Günü Sürüşü‘de tam bu amaca yönelik bir oluşum.
1992′den beri süregelen ve ABD’de başlayan bu oluşumu artık Türkiye’de de daha aktif şekilde hayata geçirerek insanların işlerine motosikletleriyle gitmelerini sağlamaya çalışan organizasyon bu sayede trafikte motosikletlerin fark edilmesini, sektörün gelişmesini ve en önemlisi ön yargıları kırmayı hedefliyor.
Her yılın Haziran ayının 3. Pazartesi tüm motorcuları işe, bankaya, okula, eve, alışverişe, misafirliğe, devlet dairesine, spora… her nereye gidiyorsanız oraya motosikletlerine binerek gitmeye davet edilen İş Günü Sürüşü organizasyonu, içerisinde pek çok kurum ve kulüp tarafından destekleniyor.