Kendimize göre bişiler yapmaya çalışıyoruz Eksiği gediği olsada resimleri sizlerle paylaşmak istedim iyi kötü yorumLarınızı bekLiyorum....
99 Model Şahin S 17" mak matrix 8 jantları dışında Tam anlamıyLa Stock![]()
![]()
![]()
Kendimize göre bişiler yapmaya çalışıyoruz Eksiği gediği olsada resimleri sizlerle paylaşmak istedim iyi kötü yorumLarınızı bekLiyorum....
99 Model Şahin S 17" mak matrix 8 jantları dışında Tam anlamıyLa Stock![]()
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah kazasız belasız ilk göz ağrım kuş serisiydifazla oynama bence bu hali sade ve şık başka neler yapıcaksın?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
saolasın
bende sadelikden yanayım çok oynayıp arabayı zurna şekline getirmek istemiyorum ön farlara angel arka bagaj üstüne bi m3 rüzgarlık, jantlarla ilgili biraz sıkıntı var gibi onuda deneyip görücem cumartesi takıldı tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı muhtemelen jantları ufaltabilirim...
Dostum cahilliğime ver Şu arkada KOSKOCA frene basınca yanan kırmızı lamba ne işe yarar ? Arkadan gelenlerin gözünü almanın dışında.
Bu arada arabana masallah
estafurllah ben ilk ona tepki bekliyordum biraz sonraya kaldı tepki
onu sevdiğm bi arkadaşımın isteği üzerine kıramadım çıkmış olan stop lambasını taktım jantlarıda takınca çok sırttı yakın zamanda sökücem ... Ne işe yarıyo derseniz arka stoplar folyo kaplama oldugundan frene basınca daha ileriden farkediliyor bi bu özelliği var işe yarama konusunda...
panjurlar ne iyi ne kötü olmus ama ben siyahdan başka renk koyma taraftarı değilim...
oturma olayıda benim sol farın ayağı kırılmış onda ayarsızlık olduundan bizimki biraz oturmamış havasında
Beyaz Şahin, Maşallah
Oben hala duruyorsa, etiket işidir o, etiket şahinde 17 olmaz17 varsa, Oben olmaz
17 zaten olmamış, 14 yada 15 e düş bence...
Masallah
Bence de 17 yerine söyle 15-16 güzel offsetli birsey taksaydın cok daha güzel olurdu bu basıklıkta
17leri geri verme satma sansın varsa direk uygula derim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)