bu kod çıkıyor ve msn açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
google'a yazsaydin keske konuyu acmadan once,
http://www.teakolik.com/messenger-81...odu-ve-cozumu/
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Görev çubuğunda Başlat‘ı ve sonra da Çalıştır‘ı tıklatın.
cmd yazın ve sonra Tamam‘ı tıklatın.
Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER’a basın.,
Experience is what you get when you don't get what you want.
gecenlerde bana da oldu internet hersey vs calısıyor ama sadece msn surekli hata kodları veriyordu her seferinde baska bi kod yazanların cogunu denedim ama bise olmadı en son bi yerde okumustum onu yaptım ve oldu gayet basit bisey
belgelerim-AppData-Local-Microsoft-Mesenger
son dosyanın icindekileri sildim ve duzelmisti.kullandıgın msnden acılan adresler falan var umarım seninkide bu sekilde duzelir
Xp de başka yerde olabilir.
bilgisayarım ---> C -----> Documents and Settings -----> Local Settings, Aplication Data ... bu iki klasöre bak,
bunun dışında;
Bir de bilgisayarınızın TARİH ve SAAT ayarlarının tam doğruluğundan emin olun![]()
Loading...
sorun cozumuyle ilgili bilgim yok ama okul kutuphanesi spec;
www.meebo.com
sorunu halledene kadar isine yarayabilir
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
bir de modeminizi kapatıp açmayı denediniz mi ?
Msn Live Messenger ile birlikte sık sık DNS adreslerini güncelliyor. farklı bir DNS kullanıyorsanız, manuel bir DNS girdiyseniz PC nize, denemek amacıyla OTOMATIK e çevirin ve modeminizi tekrar kapatıp açın.
Loading...
Aynı sorun bendede vardı format attıktan sonra yaşadım bunu, 2 3gün uğraştım sonuç 40günden fazla hala kullanamıyorum.![]()
hakikaten çok merak ettim şimdi :]
acaba makinanızda AMVO virüsü tarzında birşey mi var.
http://rapidshare.com/files/24543387...sb_en.rar.html
Şu java'yı indirip çalıştırmayı bir dener misiniz ?
USB lerden giren ve virüs programlarının yakalamadığı Malware'lerle ilgili bir temizleme TOOL'u.
Benzer bir sorunu yaşayan bir yakınımda işe yaramıştı, ama onun sorunu biraz daha farklıydı, Messenger'ı açar açmaz, HATA RAPORU GÖNDER - GÖNDERME uyarısı çıkıyordu, program çalışmayı durduruyordu.
Bu TOOL ile temizlik yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı. sizde de farklı bir şekilde uyarı veriyor olabilir diye düşündüm.
Bir javascript dosyasıdır, kesinlikle zararlı bir içeriği yoktur. Devamlı kullandığım bir tool'dur. denemenizde fayda var diye düşünüyorum.
yapmanız gereken RAR dan açıp, çıkan java dosyasına 2 kere tıklamanız, virüs buldukça size bu bulundu temizlendi diye uyarı verecek ve siz TAMAM butonuna basıp devap edeceksiniz, ta ki kendi reklamını yapana kadar. bir web adresi verecek mygeekside.com du yanlış hatırlamıyorsam, ona da OK dedikten sonra işlem bitiyor.
ondan sonra bir deneyin bakalım derdinize derman olacak mı![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)