Verildiyse özür. Ancak merak ettim beyaz jantlı kırmızı sedan Honda acaba buradan mı![]()
http://www.facebook.com/home.php#/vi...3907846&ref=nf
İyi seyirler,
Verildiyse özür. Ancak merak ettim beyaz jantlı kırmızı sedan Honda acaba buradan mı![]()
http://www.facebook.com/home.php#/vi...3907846&ref=nf
İyi seyirler,
bora, empati yaparsak bizde şimdi arasıra roll yapıyoruz ya, bu durumamı düşüyoruz acaba? o hani bazen arkamızda bekleyen araçlar bizim için ne düşünüyordur acaba.
TeamPASAOGLU
Rolle göre değişir bence. Roll var adamlar 20 araba çıkıyor otobanı darmadağın ediyor E5 te drag bile yapanlar var ki onların durumu daha da beter, roll var 3 ila 5 araba çıkıyor gece yarısı kimseyi rahatsız etmeden tatlı tatlı sıkıyor.
Sanırım biz ikincisine giriyoruz. Çünkü çok kalabalık çıkmayı sevmediğim için otobanı riske atacak durumlara pek düşmedim bugüne kadar.
Son model -> e30![]()
Trafik Magandaları..41 UB 161 Her yerde!!
Atilla abiyin ESKİ makine..Ati akar alem bakar =) Olayı KESSSS..!!! www.auto-team.net
videonun altında bunlar yazıo.
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
pist yapın pist![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
böyle seyleri hiç tasvip etmiyoruz![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
son model araba dediğide E30
Tamam böyle hareketler hoş olmayabilir ama sizce medya bazı şeyleri abartmıyor mu ? Insanların hayatlarını tehlikeye atıyor falan filanlar.. Trafik magandaları söylemleri vb. şeyler hiç hoş olmayan şeyler.. Ne böyle bi hareket yaparım ne de bu tarz şeyleri desteklerim ama medyamız cidden bazen abartıyor olayları dramatize ediyor...
Medya herşeyi abartıyor.
valla medya abartıyo falan deniyo ama geçenlerde bi arkdaşımız burda anlatmadımı s virajında olan kazaları aynı gece içinde biri arkadan hızı gelmiş biri virajda yanlıyomuş çarpmış takla atmış böyle bişeydi çekilmesek üstümüze düşcekti araba belki bizde yaralanıcaktık falan demedimi.. bence çokta abartmıyolar..
gectıgımız pazar kucukyalıda kı camlık cafe nın onunde olan kazadan haberı olan varsa benımle bı ırtıbata gecebılır mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)