arkdaşlar sizce drag - roll hangisi galip gelir ?
vtec 2 110 hp - 0-100 9.5 sn max hız 195
auris 132 hp - 0-100 = 10 sn max hız 200
arkdaşlar sizce drag - roll hangisi galip gelir ?
vtec 2 110 hp - 0-100 9.5 sn max hız 195
auris 132 hp - 0-100 = 10 sn max hız 200
arada 200 kg fark var. aurisin şanzımanı da uzunsa eğer vtec2 geçecektir.. auris hafif olsa rahat geçerdi...
bu arada ilginçtir, Corolla sedan hariç versoda, auriste, avensiste hep 132 beygirlik motor var.. motor çok güzel ama ağırlık ve şanzıman yüzünden sanırsam yürümez onlar...
Toyota'nın 132hp lik yeni motoru kulağa çok hoş geliyor ama araçların kağıt üstünde yazan performansları 1600cc 100hp araçlara denk nerdeyse
ben auris diyorum ama aurisin iki secenegi yokmu 132 ler sonradan cikti birde 124 lükleri var onlarin..Ama bence Auris alir diyorum biraz duygusal yaklasarak![]()
auris lerde motor şanzmanlarda değişime gidildi, corolla da da öyle fakat daha siteye yansıtmadılar bitek
6 ileri Auris gayette akıcı bi gidişe sahip , vtec2 1-2. viteslerde belki kafa çıkarabilir ama Auris alır sonuçta![]()
6 ileri ve 132 hp lewo +1
vtec2 iyidir ama auris nası gider denemek lazım yada aurisi yeni civic le deneseniz ama gerek yok yeni civic boşa benzin harcamış olur geçeceği için![]()
Yok eğer anladığım gibi ise
Dragda vtec2, yeni civicin epey önünde o yüzden.
9.2 vtec2
10. küsür yeni vtec
Bu durumda yeni civic kesin geçer demek biraz ters olmuş sanki![]()
132 lik aurisler tr'ye daha gelmedi.ayrıca 132'lik yeni makinelerde valvematic sistem var.emme,egzoz supaplarının yanında gaz kelebeğinide kontrol eden bir sistem.ağırlık farkından 1. ve 2. viteste civic az öne çıkar ama sonra auris'in arkasından hüzünlü bir bakış atar.söz ettiğimi auris 132 ise 160 tork var o arabada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)