Arkadaşlar 8-10.000K xenon almayı düşünüyorum.Sizlerden ricam kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz markaları yazarsanız ona göre karar vermek istiyorum.
Arkadaşlar 8-10.000K xenon almayı düşünüyorum.Sizlerden ricam kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz markaları yazarsanız ona göre karar vermek istiyorum.
daha önceki aracımda mtec kullanıdım h4 8000k memnundum yenimahallede frax oto var ivedik caddesinde opetin karşısında montajını orası yaptı bi sorun yaşmadım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
1-Mtech (650 TL)pahalı gelirse eğer 2-Shıeld (350 TL) veya 3-Cylone (350 TL) ama mtech bence en iyisi
imza yok paraf atim.
orta direkte en iyisi mtech
Hella veya philips en iyileri
söylememe gerek yok sanırım ama ben yinede uyarayım istedim, H4 her zaman diğer zenonlara göre pahalıdır![]()
artık ısımsızler bıke kalıtelı ya ben hyundaide ısımsız aldım sorunusz gece gunduz 3 yıl kullandım valla : )
hayırdır abi kime bu xenonlar hemde 10k felanhahaha
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
4300 k bulursam direk alırım ancak ondada h4 bulmak zor gibi göüküyor.Eğer satan varsa haber verirseniz çok sevinirim. Monza nasıl kullanan varmı?
8000k filan alırsan sisli ve yağmurlu havalarda yolunu düzgün göremezsin ben sana söyleyeym. h4 xenonlarında h4 ampul olmasından dolayı iyi aydınlatma sağlamadığını duydum.
ayrıca sadece xenon taktırmak yerine mercek modifiyesi veya mercekli farlardan da alın. hem xenon yeri göğü göstermez direk önünüzü görürsünüz hemde karşıdan gelenin gözünü almazsanız odaklanmış olduğundan.
www.audizine.com da bulabilirsiniz ikinci elde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)