niye yaw olamazmı tirübilasna felan girmiştir
baya bi modifiyeli bi A320 flan olması lazımnormalde uçaklar yakıt depoları yarıdan dolu iken bile iniş yapamazlar.. yani modifiye edip uçağı olabildiğince hafifletip, yakıt deposunu flan boş kullanmak lazım , ön iniş takımlarını flanda biraz desteklemek lazım, yoksa olcak şey değil
![]()
buna yakin olaylar var ama bukadar sert olanini ilk kez gordum . crosswind ve kotu pilotaj facia yaratirhayvan gibi firtinada bi kalkis yasamistimda hayatimdan 20 yili biraktim koltukta
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Genelde ucuslarda acil cikis kapisinin onunde orururum ***** 195 boy 110 kilo olunca neyse kalkis ve inislerde o koltugun karsisinda hostesler oturur. Abi nasi bi kalkis yasadiysak kadin bana 10 dakika sonragecti tamam dedi ve sakinlesmesmek icin icki alirmisiniz demistio arada birakmisim ben bi 20 lik
kokmadi ama ahahah
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
o zmn sorun yok :d ahah banada habire o acil cikis kapsinin orayi kitlemeye calisiolarama her seferinde baska yer istiorum
ne gerek var yuw allah gostermesin bise oluir fln kapiyi acamam orda olurum olurken bide dusnurum bu kadar kisi benim yuzumden oldu vs. psikopata baglarim
(ama harbiden en genis yer hep orasi oluyo he
(o sira)
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)