Egzoz hakkında hangi markayı önerirsiniz?
60 ~ 63 mm giriş 100 ~ 105 mm yuvarlak çıkışa sahip, piyasa malı olmayan kaliteli bir egzoz önerisine ihtiyacım var?
Egzoz hakkında hangi markayı önerirsiniz?
60 ~ 63 mm giriş 100 ~ 105 mm yuvarlak çıkışa sahip, piyasa malı olmayan kaliteli bir egzoz önerisine ihtiyacım var?
Borla cat bak olarak kesinşlikle tavsiye ederim.. otto piyasa oldu ve hoşuma gitmior sesi. sebring de nerdeyse çoğu araçta war.. bir arkadaşım 206 gti ında borla cat back war ve bayaa bir verim aldı. sesi de çok güzeldir cırtlama yok ve tok bir sesi war kesinlikle..
Karar senin..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Ben de araştırıyorum şu aralar.Kimi Remus, kimi Borla diyor...etc.
Ama no name bir eksoz ile, marka bir eksoz arasındaki tek fark markaya ödediğin extra paradır diyenlerde çok.
Açıkcası benim de aklım karışık![]()
valla uzman biri gelsede kurtarsa bizi :P
aslında bende isotta blıe boy var. girişi 57 mm.çok memnunum.ses tam istediğimgibi tok.sıfır zırıltısız.
http://videos.streetfire.net/video/I...gti_175409.htm
ama ben 63 boru çektireceğim için 63mm griş bi egzoz arıyorum.tam da emin değilim 57 mm ile 63 mm fark edermi.yoksa isotta ile yola devammı etsem?
Sebring tavsiye ederim bendeBu arada cat back bi egzoz alcaksan ,hic boru fln cektirme
Cat-Back zaten adi ustunde
![]()
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
63 lük dc al iskender abide kafasını kesip 110-115 lik filan kafa yaptır 10 numara durur ben öle yapcaktım mesela satmasam
ewt. sordum ama henüz cvp gelmedi.
bu arada elimde 57 mm lik egzoz 63 mm boruda sorun teşkil ediyormu sizce? bence etmiyordur ama?
SS derim ............
kendı aracımda otto war...memnun deılım....cok fazla ses cıkarrtıor....en alt dewırdee bıle..cok cırtlakk bır sesı war....
dc yada megan derım....
bende OTTO var çaapata dolaşiorum mutluyum gazlıyorum hem ucuz hemde zevkli bi egzost çok paralar verip diğer markalara yönelme derim..
Dr.Ecu AntaLya
sebrıng ss cok guzel urunler...Otto dıgerlerının neredeyse 3/1 fıyatına ve fena bı egzoz da degıl ben Rs'de slashcut kullandım sılencerlı cokda memnundum...Rakam onemlı dıosan tavsıye ederım aksı halde dıer urunlerle mukayese edılemez...
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
elimde güzel sebring var kazanlı ama 51 mmpc deki 63 girisli sebring elinde mevcut o fiyattan veriyor
![]()
genellikle en yeterli ve güzel tonlu ses veren egzoz supersprint
ama çoğu kişiye sesi az gelir çok fazla ses vermez ama bana göre tatlı ve tok bi sesi var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)