yeni emniyet müdürümüz Hüseyin Çapkın bilindiği üzere eski İzmir Emniyet Müdürü idi.
modifiyeli araçlara bakıs acısı izmirli arkadaslar tarafınca bilinmektedir.. nasıl birisidir arkadaslar bilen anlatsın.. cokmu canımızı yakacak ?
![]()
yeni emniyet müdürümüz Hüseyin Çapkın bilindiği üzere eski İzmir Emniyet Müdürü idi.
modifiyeli araçlara bakıs acısı izmirli arkadaslar tarafınca bilinmektedir.. nasıl birisidir arkadaslar bilen anlatsın.. cokmu canımızı yakacak ?
![]()
Benim bildiğim kadarıyla Çok disiplinli ve göz açtırmayan bir emniyet müdürü olduğudur..Amcamlar izmirdeler Onlarda söylemişlerdir geçenlerde Sanmıyorum modifiye konusunda sıkıntı yaratılacağına yani her zamankınden farkı olmayacaktır. ama Diğer suçlarla ilgili başarılı olacağına inanıyorum.
Hoşgelmiş sefalar getirmiş![]()
istanbuldaki modifiyeli araçlara baskı bence cadde ve S de olan olaylar yüzünden başlamıştır.bu satten sonra düzeleceğini sanmam
Neredeyse her çevre yoluna radar gelmişti en son zamanlarda(Gezici ve sabit) Her akşam belli bölgelerde özellikle milletin gazladığı yerlerde araç kontrolü var. Mesela Karşıyaka sahil yolu Bostanlı pazarının önü. Filmliye sisle gezene app plaka takanlara kesiyolar cezayı. Yani baya sıkı oluyor denetim. Ancak kapkaç hırsızlık olayları belirgin derecede azalmıştı. İzmir Trafik müdürününde Erzincana tayini cıkmış
Arkadaş söyledi görürse yazar zaten
O da baya bi takıntılıymış bu konuda onun gelmediğine şükredin bence
![]()
Sabah ekmek almaya giderken 200 küsür ytl ceza yemiştim hiç unutmam![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ben o zmn diyete baslayayım =)
uygulamalar artacak bu herifte bizi öttürecek gibiucu bucagı olsa ne olur gokicim herifin bir anons gecmesi yeter..
biz kurtulduk biraz da istanbullular düşünsün
şakası bi yana modifiyeli araçları pek sevmez kendisi,tabi bunda evinin önünden gazlayarak geçen egzoslu araçların da payı büyüktür sanırım.
kasım ayı gibi acaip bi furya vardı izmirde ciddi anlamda çevirmeler araç bağlamaları.. egzos kafası yüzünden bir iki arkadaşımın arabası bağlanmıştı.. bildiğiniz görüntü için takılan kafa
ama asayiş olarak iyidir kapkaç falan azalır ciddi oranda o yönden rahat olun..
şöyle diyim,izmirde oturan polis kalmadı sayesindeeskiden akşam saatlerinde karakolda 6-7 polis nöbet tutarken şimdilerde kapıda 1 nöbetçi 2 de içerde o kadar
gerisi devriyede...
![]()
Arac konusunda allah sabur versin. Pek sevmezdi modf. Araclari. Kesin olarak 3-4 nokta belirler oralar radatr olur genelde. Yazin da alkol kontrolunu epey arttrlar. Arac baglama yasanmaz kolay kolay ama cezalar bol keseden olur. Unutmadan app plaka ve cam filmi konusunda biraz hassastir. Sagolsun gider ayak CESME OTOBANinda yerlestirdi radarisizin koprude radar olursa sasmam bundan sonra
)
Capkın düsünsün diyorum İstanbul trafigi öyle İzmir gibi güllük gülistanlık degil
Bu arada bu cumartesi gecesi 3 ayrı yerde 3 cevirmeye girip cıktım bu zift spec camlarla, Türk polisini seviyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gözünü seveyim Antalya'nın polisin önünde aragaz verenimi ararsın, cevirmede durmayıp el sallayanınımı... Benim yanıma gelen ekip aracı doblo kaldıralımmı demişti...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
hüseyin çapkın görevini başarıyla yapan bi adamdı amma velakin kuralsızlıgı ve düzensizliği hiç sevmezdi.. izmiri adam etti.. istanbuluda edermi bilmiyorum ama onu oraya getirdiklerine göre vardır elbet bir bildikleri..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)