şimdi haberlerde gösterdi haliç köprüsünden itibaren asfaltlamaya başlıycaklarmış ama 10 ekime kadarda sürücekmiş malesef
http://www.haberaktuel.com/e-5te-asf...ri-205904.html
şimdi haberlerde gösterdi haliç köprüsünden itibaren asfaltlamaya başlıycaklarmış ama 10 ekime kadarda sürücekmiş malesef
http://www.haberaktuel.com/e-5te-asf...ri-205904.html
nihayet aman sürsürde düzgün olsun gerçi yaparlar 6 ay sonra metrobüs değişir yine bozulur![]()
aha abaca nası asfalt atıyolardolgumu yoksa tamamenmi yoksa tamamen gösterip dolgumu yapıcaklar
![]()
kaçıncı sınıf asfalt acaba kaç lastik tutmayan cinstenmi![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
gece 00:30'da eyüpten dönerken gördüm trafiği...E-5'te Tem ayrımında başlayan bir trafik vardı haliç'e doğru...haliç tek şeride düşmüş yan yol aynen açıktı yanlış görmediysem...çalışmalar 23:30-05:30 arası yapılacakmış...10 ekime kadar kaç kat asfalt atıcaklar merak ediyorum...
benim okul yolu temizlendi o zaman ,,, her allahın günü beylikdüzü m.köy rezillikti ,,benimki bişey değilde , allah yaylı , sert arabası olanlara sabır versin
bende hergün gayrettepeden ataköye okula gidiyorum artık gözüm kapalı gidicek kadar ezberlemiştim ama hiç kaçışı olmayan yerlerde var yayda olunca insanın içi acıyo o yolun yapılmasına sınıfı hiç ders bırakmadan geçtiğimden daha çok sevindim![]()
dün gece beter bi trafik varmıs hem yolu daraltmadan hemde yaşanan bi kazadan dolayı
aslfaltlansın bakalım nasıl olacak bide asfaltlı halini görelim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
biterse ekime, bitmezse .... aynen kullanmaya devam. umarım uzun ömürlü bir çalışma olur. haliç köprüsünün üstündeki gibi gün geçtikçe yeni türeyen deliklere benzemez.
74 model sehpa...
Gece iş çıkışı Tem'den dönmek lazım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iyide bozulan yerler zaten sürekli toprağı kayan yerler..istedikleri kadar asfalt atsınlar .o yol yine kayacak..merter de belki yol 50 kere çökmüştür..
bunca zamandır akıllar neredeymiş?
kışın asfalt olmaz demesinler nereleri asfaltladılar aylardır oraya ellerine sürmediler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)