maşallah yanlış değilse şirinevler tarafında görmüştüm aracı millet sevmez ama borbetin yakışmadığı araba yok benceciviclerde kamberle oynayıp biraz daha içeri veremiyomusunuz lastikleri
arac bagcılarda gıttıgım olur o tarafa ıstedıkten sonra ugrastıktan sonra mutlaka olur ama sımdılık bole olması daha ıyı ılerıde ne olur bılmem![]()
aracı merter - güngören civarlarında bende görüyorum ve çok şık gerçekten, kazasız belasız kullan.borbetler canlı canlı daha da hoş duruyor.
bence güzel bir plakalık ile ön plakanı olması gerektiği yere takarsan daha şık durabilir![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Ofsetler Harika .) kazasız belasız
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
41 bin kere maaşallah ofsetler nekadar güzel duruyo.nasıl kullanıyosun şehir içnde sürtmüyormu
hahahahha burda arkadaşımda bi 1.6 ies vardı yerle birdi.yoldaki küçük bi su borusunun üzerinden geçemyiyorduk.kapalı otoparka felan inerken içinden iniyoruz arabayı kaldırıp ilerliyoruz.araba bizi deil biz arabayı taşıyoz![]()
Aracı ilk sefaköyde görmüştüm çok hoşuma gitmişti yeni sahibi sizsiniz galiba Maşallah çok güzel duruyor fakat ön tampona lip le daha güzel duracağından eminim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)