Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Plakayıda al plakayı![]()
Videonun altındaki yorumlar bitirdi ...![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yorum bombaadresbelli007 (8 months ago)
ben askerdeyken garajda tamirci bi arkadas yapiyodu bu haraketi, yanilmiyosam karbüratöre bi ibnelikler yapiyodu boru gibi ates cikiyodu egsozdan pat pat diye...
![]()
![]()
ben askerdeyken garajda tamirci bi arkadas yapiyodu bu haraketi, yanilmiyosam karbüratöre bi i*****r yapiyodu boru gibi ates cikiyodu egsozdan pat pat diye...
Hemde askerde![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yorumları okuyunca iş yerinde sabahtan beri yaşadığım bütün sinir stres gitti![]()
*ik sokarımı o ne lan malmısın puhaaa olum fiyatına göre araba işte subaru parasına flasın motorla oynasam çıkarım yada gel heykelde çıkalım en sıkı tırafikte şöförlük konuşsun bende var flaş sende varmı subaru o zmn kapatam çeneni istersen ferrariyle gel farketmez
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bussgaç kac gosterıyor merak ettım bıde galıba o ses boşgeyç den gelıyo...
semihkarlav (1 year ago)
piston kafasina yag alip, patlatiyo, kara duman atmasi ondan. arkadasa tavsiyem pek yapma, bi gun bi bakarsin pistonlari atmissin egsozdan![]()
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
SemihKarlav = Senna???
euheuhyorumları çok fena
![]()
Rs Racing Garage
zaten videodan çok yorumlar bitirdi benipaylaşım için saol güzel eğlenceli bir paylaşım olmuş
![]()
rica ederim efenim ne demek![]()
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)