Aracımı renk değişimi için Tüve Götürmüşken Muayenesinde yapayım dedim az kalmıştı tabi istasyona gittğmde bütün gözler üzerimdeydi araç içeri girdiğnde istasyon şefi deniyor sanırım o şahıs hemen gelip aracı incelemeye başladı ve geçmez gibi birşeyler dediler fakat biraz tanıdık bulup uğraştım sonra aracımı kapıya çıkarıp yere koydukları setin üstüne çıkmartmamı istediler fakat mümkün olmadı tabikisonra orjinal bijon arallıklar 4X108 olduğu için jantlarımı kabul etmediler jantları spacer ile bağlı olduğu için öbürsü gün jantları değştrp gittm bu seferde motor şase numarası yok dendi
sonra su ve zımpara alıp motora çakılı olan numaraları temizlemeye başladılar bende buarada artık baktım etiket çıktı muyayene onaylandı gördm kağta sadece uyuzluk olsun diye yapıyolar işi anladım makraya sardım abi iyi bakın şu motora ya ben şüpheleniyorum dedim nasıl dediler şef geldi hemen yaaa abi dedim cihaz fena yürüyo sanırım Type-R motoru var bunda dedim içlerinden küfür edip devam ettiler baktılar numara aynı bu sefer etiket vermediler önde plakam yok diye dedim bana verin yeni plaka bastırcam ona yapıştırırm tabi red yedim
bende plakayı kaputa yapıştırdım ve etiketi aldım ve muayene istasyonunda küfür edercesine çıktım
veee artık body kitim tüv onaylı
![]()