arkadaşlar 750 TL'ye kadar mütçe ayırdım , warmı aramızda yurt dışı amerika felan yapıp TR'ye dönücek olan beklemem gerekirse beklerimde acelem yok
tech kardeşliği diyorum![]()
![]()
![]()
arkadaşlar 750 TL'ye kadar mütçe ayırdım , warmı aramızda yurt dışı amerika felan yapıp TR'ye dönücek olan beklemem gerekirse beklerimde acelem yok
tech kardeşliği diyorum![]()
![]()
![]()
afganistandan haber bekliyorum.. taliban a dedim yollayacak :P
kuzen e mail attım bakacak dubai falan civarlarından kaç derse cevap yazarım
ya warya bana bu işi yapana çok dua edicem arkadaşlar yaw dediğim gibi 750ye kadar yani inanın siyah we 8 Gb olsun 3G olsun tamamdır![]()
![]()
![]()
ebayden bakiyorum,kafada soru isareti birakmayan ilanlara bakiyorum agustosun 2.haftasinda getirtebilirim belki eger alanlardan vazgecen olursa...ama simdiden soyleyeyim kafayi yedirten ve bir o kadarda sorunlu bir cihaz,ben sattim mesela direk,tavsiye etmem pek biraz daha bekle
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
750 civarına 3g jailbreaklı alırsın çok rahat
bende arkadaşıma aldırıyorum ikinci el istedim camı kırı vs de olur o yüzden 100-200dolardan fazla vermem![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hazir konusu varken rahatsiz etmezsem su ayfon hakkinda bi iki bilgi rica edebilirmiyim ? kimileri diyor sorunlu sakin yaklasma kimileri diyor cok guzel cok memnunum sorunsuz kullaniyorum celiskiler icerisinde kaldim bende. nedir ne degildir kullananlar ne dusunuyor ?
ben 3g kullancısıydım geçen ay sattım yenisi geliceği için 900 tl gibi bir rakkama okuttum.
Sadece söyleyeceğim şudur iphone gibi bi telefon kullanmadım ben şuana kadar.Tüm isteklerime cevap veren bir cihazdı.![]()
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
bence kullaniciya gore degisir
ben telefonu telefon olarak kullanip resim cekip,muzik dinleyip,internete baglanip oyunlar oynamasamda olur yeterki hizli olsun telefonun basit beklentisini sorunsuz karsilasin diyorum,ki iphone da bunu hic bulamadim zaten almam basinda hataydi.ama teknolojiye cok merakli hergun takip edip biseyler indiren vs. bi insansan yavasliga katlanip alirsin ama apple urunleri guzel hos fakat omru her zaman kisadir![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
ben telefonu telefon olmasindan baska bi sekilde kullanmiyorum uzun zamandir ama artik bunaldim resim bile cekmeyen yes ve no tuslarinin fonksiyonundan baska hic bir ise yaramayan iki telefon kullaniyorum su an. ve bazen bazen durtmeye basladi seytan. Turkcell'dede guzel bi kampanya var su ara ve buda cezbedici gelmeye basladi bana bi yandan. zaten odemekde oldugum faturalarimin yaninda ayfon bedavaya geliyor gibi bisiii oldugundan durtuyor belkide seytan....
Çok sık telefon değiştiren biri olarak söyleyebilirimki iphone bambaşka bir cihazNokianın veya blackberry'nin dokunmatiği yanına bile gelemez..Ayrıca hız olarakta müthiş..Özellikle nokialar kağnı kalıyor..Tek dezavantajı şarjı..1 gün gidiyor sadece..Ama oda 7-24 mail kontrolü,wi-fi oyun müzik derken gayet normal zaten.
harikasın , haber bekliyorum
msn'mi eklersen sewinirim
alemdar_oguzhan@hotmail.com
amerikadan gelenler sağlıklı çaışıyor mu acaba?yani ek bişeyler yapılması gerekiyor falan deniyordu yanlış anımsamıyorsam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)