User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İphone getirebilecek olan ?????

nightkids_han
    Misafir

İphone getirebilecek olan ?????

arkadaşlar 750 TL'ye kadar mütçe ayırdım , warmı aramızda yurt dışı amerika felan yapıp TR'ye dönücek olan beklemem gerekirse beklerimde acelem yok
    tech kardeşliği diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afganistandan haber bekliyorum.. taliban a dedim yollayacak :P

kuzen e mail attım bakacak dubai falan civarlarından kaç derse cevap yazarım

nightkids_han
    Misafir
    ya warya bana bu işi yapana çok dua edicem arkadaşlar yaw dediğim gibi 750ye kadar yani inanın siyah we 8 Gb olsun 3G olsun tamamdır

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ebayden bakiyorum,kafada soru isareti birakmayan ilanlara bakiyorum agustosun 2.haftasinda getirtebilirim belki eger alanlardan vazgecen olursa...ama simdiden soyleyeyim kafayi yedirten ve bir o kadarda sorunlu bir cihaz,ben sattim mesela direk,tavsiye etmem pek biraz daha bekle
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el istemiosun sanirim ?

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el istemiosun sanirim ?
    ya garantili çiziksiz felansa o da olur

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ebayden bakiyorum,kafada soru isareti birakmayan ilanlara bakiyorum agustosun 2.haftasinda getirtebilirim belki eger alanlardan vazgecen olursa...ama simdiden soyleyeyim kafayi yedirten ve bir o kadarda sorunlu bir cihaz,ben sattim mesela direk,tavsiye etmem pek biraz daha bekle
    ben sorunlarına razıyım yaw getirebilirsen dediğim özelliklerde çok güsel olur ....

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    750 civarına 3g jailbreaklı alırsın çok rahat

bende arkadaşıma aldırıyorum ikinci el istedim camı kırı vs de olur o yüzden 100-200dolardan fazla vermem

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazir konusu varken rahatsiz etmezsem su ayfon hakkinda bi iki bilgi rica edebilirmiyim ? kimileri diyor sorunlu sakin yaklasma kimileri diyor cok guzel cok memnunum sorunsuz kullaniyorum celiskiler icerisinde kaldim bende. nedir ne degildir kullananlar ne dusunuyor ?

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 3g kullancısıydım geçen ay sattım yenisi geliceği için 900 tl gibi bir rakkama okuttum.
    Sadece söyleyeceğim şudur iphone gibi bi telefon kullanmadım ben şuana kadar.Tüm isteklerime cevap veren bir cihazdı.
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazir konusu varken rahatsiz etmezsem su ayfon hakkinda bi iki bilgi rica edebilirmiyim ? kimileri diyor sorunlu sakin yaklasma kimileri diyor cok guzel cok memnunum sorunsuz kullaniyorum celiskiler icerisinde kaldim bende. nedir ne degildir kullananlar ne dusunuyor ?
    bence kullaniciya gore degisir

ben telefonu telefon olarak kullanip resim cekip,muzik dinleyip,internete baglanip oyunlar oynamasamda olur yeterki hizli olsun telefonun basit beklentisini sorunsuz karsilasin diyorum,ki iphone da bunu hic bulamadim zaten almam basinda hataydi.ama teknolojiye cok merakli hergun takip edip biseyler indiren vs. bi insansan yavasliga katlanip alirsin ama apple urunleri guzel hos fakat omru her zaman kisadir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sorunlarına razıyım yaw getirebilirsen dediğim özelliklerde çok güsel olur ....
    tamam eger getirttiklerimde anlasmazlik cikarsa pm atarim fiyat konusunuda o zaman konusuruz

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben telefonu telefon olarak kullanip resim cekip,muzik dinleyip,internete baglanip oyunlar oynamasamda olur yeterki hizli olsun telefonun basit beklentisini sorunsuz karsilasin diyorum,ki iphone da bunu hic bulamadim zaten almam basinda hataydi.ama teknolojiye cok merakli hergun takip edip biseyler indiren vs. bi insansan yavasliga katlanip alirsin ama apple urunleri guzel hos fakat omru her zaman kisadir
    ben telefonu telefon olmasindan baska bi sekilde kullanmiyorum uzun zamandir ama artik bunaldim resim bile cekmeyen yes ve no tuslarinin fonksiyonundan baska hic bir ise yaramayan iki telefon kullaniyorum su an. ve bazen bazen durtmeye basladi seytan. Turkcell'dede guzel bi kampanya var su ara ve buda cezbedici gelmeye basladi bana bi yandan. zaten odemekde oldugum faturalarimin yaninda ayfon bedavaya geliyor gibi bisiii oldugundan durtuyor belkide seytan....

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sık telefon değiştiren biri olarak söyleyebilirimki iphone bambaşka bir cihaz Nokianın veya blackberry'nin dokunmatiği yanına bile gelemez..Ayrıca hız olarakta müthiş..Özellikle nokialar kağnı kalıyor..Tek dezavantajı şarjı..1 gün gidiyor sadece..Ama oda 7-24 mail kontrolü,wi-fi oyun müzik derken gayet normal zaten.

nightkids_han
    Misafir
    tamam eger getirttiklerimde anlasmazlik cikarsa pm atarim fiyat konusunuda o zaman konusuruz
    harikasın , haber bekliyorum
    msn'mi eklersen sewinirim
    alemdar_oguzhan@hotmail.com

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

apple fanatiği değilim ama apple ürünleri her zaman diğer ürünlerden daha uzun ömürlü olurlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apple fanatiği değilim ama apple ürünleri her zaman diğer ürünlerden daha uzun ömürlü olurlar
    o zaman nazik diyelim,arkadasimla beraber almistik o creative aldi ben ipod,su anda 4. ipodum ve o benden cok daha hor kullaniyor hala takir takir calisiyor,istanbulda olmadigim ve 200dolar para wermek istemedigim icin tamirine apple'ada yollamiyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman nazik diyelim,arkadasimla beraber almistik o creative aldi ben ipod,su anda 4. ipodum ve o benden cok daha hor kullaniyor hala takir takir calisiyor,istanbulda olmadigim ve 200dolar para wermek istemedigim icin tamirine apple'ada yollamiyorum.
    evet bencede çok nazik

en son creative zen aldım maşallah diyim hiçbirşey olmuyor ya alete

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikadan gelenler sağlıklı çaışıyor mu acaba?yani ek bişeyler yapılması gerekiyor falan deniyordu yanlış anımsamıyorsam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)