ne kadar yakıosunuzbenım arabam kendını f430 sanıyorda bu konuda
yarım depoydu 50 lıralık benzın aldım fulle yaklastı yaklasık 110 km yol gıttım kılma acıkken yarım depoya gerı dustu. 3kısı var arabada.110 120le gıttım.normal mı sızce
ne kadar yakıosunuzbenım arabam kendını f430 sanıyorda bu konuda
yarım depoydu 50 lıralık benzın aldım fulle yaklastı yaklasık 110 km yol gıttım kılma acıkken yarım depoya gerı dustu. 3kısı var arabada.110 120le gıttım.normal mı sızce
subaru feci yakio klima acikken . 1 depo full klima acik max 220 mil felan gidio (352km) jip klima acik gecen test ettim normalde 15 litre yakarken 15.5 oluyo sadece3.7 v6
iki gundur de evo9 a biniyorum hayatim kaydi
klima acik kapali farketmiyo devir saati gibi benzin ibresi
![]()
Mercedes E320'de de belirgin bir fark yok.. Hatta hic olmayabilir..
hic olmazsa sizin klimalar sogutuyor birde o kadar yakipta hala pisen insanlar var
tt'mi cok ozledim![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
benim 1,4 le peder 20 ytl benzin aldı içindede en fazla 5 ytl kalmıştı ibre bayağı aşağıdaydı şehir içnde 110 km yaptı.hayret ettim.ben kullandığımdada 80-85 km yapıo 20 ytl ile klima açık.ama uzun yolda basarsam içiyo resmenn
20 lira 65 70 km klima full açık![]()
bugun 34 derece sıcaklıkta klima fullde havade nemli ve 2 kişi yoğun trafik aracın çekişi bariz düştü. tüketimde doğal olarak artmıştır şehir içi 6.5 lt lerde olur ortalama tüketim bu şartlarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)