arkadaşlar ikisi de farklı sınıf araba ama gerek fiyatlarının yakın olması gerekse
2 favori marka olmaları nedeniyle birini almak istiyorum
bilgilerinizi paylaşır mısınız ???
arkadaşlar ikisi de farklı sınıf araba ama gerek fiyatlarının yakın olması gerekse
2 favori marka olmaları nedeniyle birini almak istiyorum
bilgilerinizi paylaşır mısınız ???
aranan özelliklerine göre bi tercih yapabilirsin ikiside farklı tat werir ama mercedes b serisi dier mercedeslere göre daha az mercedestir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
mesela bence 116 yı sürmek daha keyiflidir daha çeviktir
ama b150 de daha ferah bir aile arabasıdır
karar veremiyorum
2 si çok farklı araçlar ortak noktaları premium araç olmaları ve fiyatları
B serisi daha yumuşaktır zayıf sürüş karakterine sahip çok vasat bir motora sahip çok ağır ve hantaldır asıl amacı sadece rahat düz sürüş ve fazladan donanım..
116 ise aksine daha sert harika bi sürüş karakteri muazzam yol tutuş direksiyon tepkileri ama motor çok sportif his uyandırmıyor olsada yeterli sadece yeterli üst hızlarda başarılı bir motor
M paket tek kapı beyaz bi 116 i ile
istedğiniz renk istediniz paket b150 yi yanyana koyun arada uçurum görüntü farkı olur zaten..
seçim sizin b serisini seçmek için herhangi bir neden bulamadım kendimce..
teşekkür ediyorum yorumlarınız için ben 116i yi daha fazla istiyorum ama soğuttular beni
çok hantal çok yakıyor fln diyerek
ama ben o kadar hantal oldugunu sanmıyorum 2007 model e90 316 kullanma şansım oldu baya bir çevikti üzerinde aynı 1.6 motor var kasa daha küçük 116 nasıl gitmiyorum onu aklım almıyor sadece
eğer benim kullandıgım 1.6 motor 3 serisini öyle kullanma olanağı veriyorsa 1 serisini uçurması gerekir ???
1 serisini ucurmaz, arada agirlik olarak da ucurum yok.. Ama yeterli performansi verir diyelim.. Yakit konusunda dogru demisler, 11'in alti biraz zor hele otomatikse..
B150 ise gercekten berbat, yine kullanicisindan ogrendiklerim.. Hem gitmeyen hem yakan bir arac diyorlar onun icin de.. Gaza otur cay kahve demle tarzi bir aracMIS..
116i al keyfine bak, performans cok arama ama yol tutus olarak falan uzmez seni, keyif verir yine..
mercedesin 4 silindirlisi üzer her zmn![]()
1 16 yeterli performansa sahip uçmaz ama tatmin eder düz vitesi
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
teknik verileri;
Mercedes B150
Hacim : 1498 cc
Güç : 95 hp
Tork : 140 nm
0-100 km/h : 14,2 s
Maksimum hız : 168 km/h
Boş Ağırlık : 1350 kg
BMW 116i manuel
Hacim : 1596 cc
Güç : 115 hp
Tork : 150 nm
0-100 km/h: 10.8
Maksimum hız : 201 km/h
Boş Ağırlık : 1280 kg
10.8 116'nın kalkışı nasıl yawaşmış gayet ideal 1 weri bence....
B150 o kadar karamsar tabloyla anlatilacak bir araba degil. Cok ferah ici, e87den bir sinif daha buyuk. Motoru malesef pasif ama hizlandikca hizlaniyor ve az yakiyor ort. 9 , otoyolda 5.5ltreye kdr dusuyor hem 7ileri olmasi sebebiyle mesela 160kmde 3bin devire dusuyor =) tabi birde i$in servis kismi var ki ba$a bela.. Borusan adami kanser ediyor hatta ayip bi soz ama adami parasiyla rezil + kanser ediyorlar.. Mercedes servisleri ise tam tersi. 1serisi harika yol tutuyor ama beklentin dogrultusunda bence b150mantikli bir araba tabi avantgarde + spor paketse
116 sandığımdan daha ağırmış b150 ile baya boyut farkı olmasına rağmen sadece 70 kg fark var
ilginç)
evt borusan servisine gitmişliğim var
çok kötü gerçekten
ağzını açsan euro istiyorlar
o kadar pahalı ve ilgisiz bir servis görmedim
ama el mahkum başkası da yapamıyor arabayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)