Selamlar Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. halen yapım aşamasında olan 206 mı sizlerle paylaşmak istedim. zaten resimlerden de belli yapımının sürdüğü
![]()
Selamlar Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. halen yapım aşamasında olan 206 mı sizlerle paylaşmak istedim. zaten resimlerden de belli yapımının sürdüğü
![]()
bu arada araca uygun fiyatlı angel far arıyorum. bilgisi olan benle paylaşırsa müteşekkir olurum ...
Maşallah
+ Sticker rica ediyorum irtibat için pm lütfen
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Masallah
Sticker süper hahaha![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
teşekkürler arkadaşlar. beğendiğinize sevindim. stickeri kendim yaptırdım. tasarım bana ait. isteyene de yaptırır yollarım tabiki![]()
bende istiyorum stickerdan ayrıca ön tampona laguna lip takarsan süper olur kazasız belasız.
OEM+
sticker deli olmuş keşke plakanın başıda 21 olsaymış![]()
diyarbakırdan böyle şeyler görmek çok güzel.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sticker için pM ATTIM![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Heyt Be Pug'cu Cahit Araba Ve Stıcker Çok canLı :-D Eline Emeğine sağLık Kardeşim D.bakırdan selamLar....
sticker fena fena bayıldım stickeraaracın önünüde biraz barasan daha şık olur ve güzel bir jant
kazasız belasız sticker bomba
![]()
Hocam stop ve jant seçimin çok kötü olmuş gerçekten
Sana tavsiyem stoplarını siyah folyo veya smoke boya ile boyaman
Jantlar içinse RC jantı takarsan mükemmel olacaktır.
Allah kaza bela vermesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)