Uzun bir zamandan sonra 8mb limitsiz tarifeye geçtim fakat kaç gündür film gibi şeyleri indiremiyorumacaba hangi programları kullanmalıyım rapidden şifresiz nasıl yararlanabilirim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Uzun bir zamandan sonra 8mb limitsiz tarifeye geçtim fakat kaç gündür film gibi şeyleri indiremiyorumacaba hangi programları kullanmalıyım rapidden şifresiz nasıl yararlanabilirim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bi saatlarca övdün bana böyle şöyle diye ne oldu![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Eger film falan indireceksen, geneli rapid kaynaklıysa premium üyelik al
38 lira mı neydi 3 aylık ben en son aldıgımda, para degil
Onun dısında genel download icin IDM öneririm
Site istersen de msnden gönderirim adresleri film müzik vs![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Rapid'den uyelik olmadan premium indirme imkansiz maalesef..
IDM tavsiye ederim ben de.. bir aralar DAP(Download accelerator Plus) kullaniyordum, cok memnundum ama sonra parali oldu sanirim tam bilgim yok..
Filmin içeriğinden dolayı inmiyor olabiilr Alican![]()
torrentte kullanabilrsin rapid kullanacaksan üyelik al en temizi o olur torrent forumlarını takip ederek güncel filmleri indirebilrsin, arena vs vs
körler sağırlar
torrent iyidir. www.mininova.com tavsiyem. flashget ile çekebilirsin. Birde SEED sayısı fazla olanları tercih et.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bende geçtim 8mbit olayına ama 2 ginde bezdim.tekrar eskiye döndük.netçok sık kopuyordu vs.port desteklemiyormuş.
zeten işe yarayan bişe olsa tt yapmazdı![]()
Download 15 gb'ye ulaşınca indirme hızınız 512 kb'ye indiriliyor, Ayrıca program olarak şiddetle download manager'i tavsiye ederim
rapid'den indireceksen jdownloader çok kullanışlı. Ayarlarını düzgün yapabilirsen her dosyayı indirdikten sonra otomatik modemi resetleyip yeni parçaya başlıyor.
8mbit ve sınırsız tarifeye geçti isen 1080p filmlere bak sakın 700 mb lık çamurları indireyim deme. ve sana tavsiyem arşiv olayına girme. direk indirdiğin filmi indir ve max 1 hafta sonra sil. zaten arşivini yapmak istersen blue-ray olayına falan girmen lazım salla hiç uğraşma. ha olayı torrent ve emule üzerinden halledersen bir paylaşım içinde olman bu işin etiğidir. yani doğru olanı yapmalısın o yerlerde.. tabi pc ve tv nin bu cozunurlugu desteklemesi lazım.
1080p filmler diye bir google larsan zaten zibil gibi forumlar falan bulursun. torrent ve emule takıl birde. 720p olsun en az filmlerin. bu arada hızın zaman zaman farklılıklar gösterebilir bunun için açıp hemen telekoma sövme![]()
Film sitesi olarak www.kralmp4.com u tavsiye ederim her türlü filmi tek link olarak bulabilirsin özellikde mp 4 tek lınk fılmler bolumu var oradan son sürat indirirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)