bugun arkadasım opel astrası iLe muayeneye gitmiş ve plakalarının etrafı kesik diye ağır kusurlu bulunmuş cok şaşırdık.
kesik plaka ile muayeneden gecen yokmu hiç aramızda
bugun arkadasım opel astrası iLe muayeneye gitmiş ve plakalarının etrafı kesik diye ağır kusurlu bulunmuş cok şaşırdık.
kesik plaka ile muayeneden gecen yokmu hiç aramızda
Bızım on plakada muhur bıle yok, ben öle gectim...
KA Style
gittiğiniz yere bağlı sanırım birazda ben motor sıcak gittim blok numarasını okuyamadı diye kusur yazdı kusur motorun sıcak olması![]()
körler sağırlar
Aracimda arka kol dayama var diye
(koltuk yerine sayiliyormus ve ruhsata 4 yaziyormus) agir kusur olarak muayeneden gecemedim..Sasirmamak gerekir![]()
hayret ya iyice şans işi oldu bu muayene işi kimisi sallamıyo kimisi didik didik inceliyo
bi arkadasta 106 ile girdi arka emnıyet kemerı koltugun altında kalmış adam emnıyet kemerı yok dıye agır kusur yazmış oracıkta cıkardı arkadas ben anlamam bida sıraya gir yazdım artık dıyo
Ankaradaki arkadaşlar muayene gününüz geçtiyse direk Kırıkkaleye gidin çok rahat geçersiniz.
Not.Muayane günü geçen araçlar ile tadilat görmüş(lpg,logo vs.)araçlar başka şehirlerde yaptırabiliyor.
Valla rezarvasyonum sabah 9 daydı. Önce sanayiye gittim aracın park lambaları bozuktu alıp muayne sırasında beklerken değiştiririm diye düşündüm. Gittiğimde sıra olmadıgından ilk beni aldılar. Plakalrın cercevesi kesikti motor numarasını okuyamamıs onu kusur yazmıslar. Park lambalarına bakmadılar bileTakmayada fırsatım olmadı zaten
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
benim arabanında, pederin arabasınında plakasının etrafı kesik, köşeleri baya baya oval kesilmiş hemde.. gayet rahat geçti..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ben mühürsüz APP ile hiçbi sorun olmadan gectim
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)