Buluşalım mı arkadaşlar bu ayın 25 inde üstünede go kart yaparız aracımı getiricem yeni egzoz ile bakalım kaç hp olmuş aracım birde gezmek tabiki...
Muhabbet asıl amaç
Kimler gelir paşaoğluna ?
Buluşalım mı arkadaşlar bu ayın 25 inde üstünede go kart yaparız aracımı getiricem yeni egzoz ile bakalım kaç hp olmuş aracım birde gezmek tabiki...
Muhabbet asıl amaç
Kimler gelir paşaoğluna ?
bilmiyorum istanbulda yapıyomusnuz ama angarada biz sanayide araç çeviririz ordada döneriz :P şaka tabikiyinede çevirirz ama :P
istanbullu dostlar zaten gelir yeni arkadaslarlada tanısmıs olurz
basarcim ankarada olacam ben, istanbul tayfasi bulusup dyno day yapsa guzel olur bence de...senin arabani olcebilecekler mi?
dyno day yerine 100-200 driftbox ölçüm night yapsak daha iyi olmazmı)
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
daha önce böle bir talep oldu abes deil bence ve özgün paşaoğlu ile konuştu bir gün belirlediler o gün yaklaşık 10-15 araba gücünü öğrendi eğer yine böle talep olursa özgüne rica edilir bir gün belirlenir o gün gidilir baya resim video filanda koyulmuştu...
..::PASSATURBO1::..
istanbuldamısın gorusemedık uzun zamandır sabah beraber gideriz evo ne durumda?
sabah kahvaltı beraber ordanda konyaya konvoy keyifli olur başka arkadaşlarda gelirse
25 Temmuz saat kaçta gidilecek ? Ben saat 15:00 işten çıkıyorum gecede 23:55 uçağım var aradaki vakitte gelip tanışmak sohbet etmek isterim Başar.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)