arkadaşlar , 1 arkaşım burada okumak istediğini söyledi bende merak ettim nasıl 1 yerdir genel anlamda üniversie anlamındaokuması felan nasıldır ?
arkadaşlar , 1 arkaşım burada okumak istediğini söyledi bende merak ettim nasıl 1 yerdir genel anlamda üniversie anlamındaokuması felan nasıldır ?
İğrenç bir yer bu kadar diyebilirim bildiğin köy her yerde Ab ülkesi ama aç resmen aşağılamak gibi olmasın ama değmez![]()
hırsızlık dolandırıcılık ve parasızlık çok diye duymustum.... ama bunlar sadece duyma yaşayan birini bulup iyice sormak lazm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sinan sen ne zaman gittin bulgaristana..
burgaz , sofya, varna , razgrad bunlar guzel şehirleri.eğitim olarak pek bişey bekleme..dil geliştirmek için ideal
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
köy gibi bi yer sabah 9 da bi otobüs akşam 5 de 1 otobüs var onun harici ulaşım yokmuş..oraya akraba ziyaretine giden bi tanıdığım söyledi yani araban yoksa yapcağın her iş belli saatlerde olmalı çarşıya pazara gitceksen sabah gidip akşam döneceksin![]()
ferhat , sadece ilçe ile koy arasında ulasım sıkıntısı olduğu doğru. illerde böyle bişey soz konusu değil.
hotsauce kardeş , güselce açıklayabilirmisin nedir ne değildir kıbrıs mı orası mı sence okumak için ideal olan yaşam ucuz diyorlar orada kıbrıs tam tersi ?
hatta konuyu takip eden Bugra.A nin cocukluk arkadasi burda okuyo adi Haldun![]()
okumak için kıbrıs daha iyi bence. oradan okuyan arkadaslarımız var konuyu gorurse yazarlar ama bulgaristan ucuzluk yonunden cok iyi. ev kirası ve yiycek cok ucuz.
sadece hatunlara kapılma yoksa ders vs yapamazsın..razbrali?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)