Arabasi nedense bir turlu calismiyordu.![]()
![]()
Arabasi nedense bir turlu calismiyordu.![]()
![]()
hadi bakalim ne oldugunu resimlerden anliyacak varmi![]()
doğa üstü güçlerini kullanmış![]()
![]()
OEM+
bu zavallıcık manuel miydi?
Bunu yapabilen arkadası kutlamak lazım acaba Gm buna neder?
bu olay tr demi oldu bu arada
Butun C5 Z06 lar manuel vites idi, manuel olup olmamasi ne alaka anlayamadim ama.
Bu ishi yapmak dusundugunden daha da kolay, fazla bir beceri istemiyor, bu arada araba nerdeyse standartti. Long tube headers vede komple egzost vardi arabada, bu zaten GM tarafindan bu arabaya takilan 2ci motor idi, 1cisin de cok daha kotu sorunlar yasanmisti, GM ile suren 1 aylik mucadeleden sonra garanti kapsamina alindi, vede bu sorunu yasiyan tek Z06 degildi.
Hyr ne yazikki ben Kanada da yasiyorum.
Oha diyorum
Detenasyon o motor ilk geldiği günden beri problemliydi demek. Ve en sonunda bu durum ortaya çıktı.
Bu arada
DETENASYON (VURUNTU)
Yanma odasındaki hava/yakıt karışımının, kendi kendine patlamasıdır. Buji çaktıktan sonra oluşan alevin; bir alev cephesi halinde yanma odasının diğer kısımlarına ulaşmadan, başka noktalardan karışımın tutuşması sonucu detenasyon oluşur. Vuruntunun şekli, motor parçaları üzerine çekiç ile vuruluyormuş gibi etki yapar. Karbüratör ayarları, soğutma sisteminin iyi çalışması, ateşleme zaman ayarının uygun olması ve yakıtın kalitesi detenasyonu önleme çareleridir. Şehir içinde sık sık duruş ve kalkış yapan otomobilde oluşan karbon birikintisinin fazlalığıda detenasyona neden olur. Detenasyon sonucu; piston, piston kolu, krank mili ve yataklar üzerine fazla yük biner, motor parçaları kısa sürede aşınır ve kırılır, motor gücü düşer ve yakıt tüketimi artar.
kol cikarma denen olay mi?
mani araba calismiyordu demis,
yani giderken olmamis bu olay..
Experience is what you get when you don't get what you want.
su cekmis motor?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)