Güncel hali : sayfa 6
http://www.techturkey.com/forum/show...t+ku%FE&page=6
Güncel hali : sayfa 6
http://www.techturkey.com/forum/show...t+ku%FE&page=6
evet çoğu semtten abilerimiz haber salmışlar olmaz diye
bir hevesle aldığım deneme amaçlı stopları bir hışımla söktüm taksim çerçi otoda aldım soluğu sonrasında
ya modifiye ya etiketçilik(aksesuarcılık) yap dediler bu araç için ikisini karıştırma
çakma caprice classic(bir abimizin deyimiyle öyleymiş
alemde tekim dalarım uçarım içinden geçerim e30 un bmw ye tokat attım içinden geçtim konularıyla karşısında olmayacağım kimsenin(bu tarz arkadaşlarların aracıyla karışmasın )
görünen köy kılavuz istemez + o kadar ham değiliz göz var izam var kapı gibi teknik kılavuzları var olmadı
amacına hizmet eden bir araç neticesinde
2. vites tın tın şehir içinde akşam gezmesi için birebir![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Etiket güzeldir yaw her nekadar bazı kırolar b.kunu çıkarmış olsalarda (sözüm sana değil yanlış anlama) yani bilen ve yapan gerçekten güzel olur bende 87 R12 yi çevirmeye çalışıyorum yavaş yavaş benimde başımda varsenin araçta güzel olmuş yanlız o jantları ya orj. momolarla değiş yada ss kapağa dön derim son fotolarıda görmek isteriz..
Hiç bulaşmadım ama çok arakadaşım vardı hoşlanan... Evinde çeyizler düzen, oben görünce gözü dönen, elektrkli bmw ayna için kuduran, dinleye dineye, baka göre anlar olduk ucundan bucağından.
Bu işle alakalı kaliteli ve orjinal parçaların fiyatlarını ilk duyduğumda baya şaşırmıştım...
Stabel- Baba, Dan karlone korna... hastasıyım...![]()
baba 70lerden 2000lre taksicilik yapınca hayatımızda bu nev-i şahsına münasır insanların çevresinde onlara özen göstererek hareketlerini takip ederek çerçevelendiği için istesekte o tür kroluklar yaapamıyoruz
bir nevi çekirdekteniz
ama bazen cidden fena bozuyorlar neresine verdin bu aracın o kadar manyakmısın bir armaya o kadar verilir mi v.s
ama başka bilende üstüne şu kadar vereyim bana ver deyince keyfim yerine geliyor
iki takım jant lastiği var şu an yazlık kışlık sıfır
bunlar yazlıklar
momoyu andırıyor piyasada yok ama momo değil neticede
13" momoloru ne fiyatlara veriyorlar ah bilsen ya da vermiyorlar
ya da verenlerde iki jant takımından bir jant çıkaran adamlar
sağlamını bulmak lazım
bulursam onuda alacağım
birde dank eder satmazsam o nikelaj doğan kapı kolları yerine 131 sıfır kapı kolu bulabilirsem ( ki çok zor ) onlardan düşünüyorum
navigasyonu (ona bağlı dokunmatik mp3i) elektirkli aynası ıvır zıvırı tamam
abs airbag falan kaldı :P
şaka bir yana bozmuyorum aracı ama duruda yok naletin
evrimin doğal yüzü
doğal seçilimin örneği mübarek
Burak ÇAPKAN
aynen bilen biliyor fiyatlarını servet gibiler namussuzlarm piyasasaı var bu işin resmen antikacılık gibi
eli ayağı düzgün bir araç alınıp çok güzel bir araç modlanabilir ama buda tercih meselesi sonuçta
çeyiz olayı ise ciddi ciddi var gerçekten olmayan arabaya olmayan çeyiz tabiriyle parça düzüyorlar çok şaşırtıcı
geçenlerde mesela benim aynanın iç camını sökmeye çalışırken aynayı kırmışlar aynanın biri çöp
aynı şekilde sağdaki soldaki armaları almışlar bir şekilde bayrampaşada oradanda zarar
senede girsek her ay tamamlamaya girdiğimiz masrafa sanırım güzel bir araca borca girebilicez ama zamanımız eksikleri tamamlamakla geçiyor
işte o obenler havuzlu aynalar comet 550ler bende var ama sanki ederinden fazla gibiler değil fazlalar hatta bir bosch stop 350-400 olmamalı
30a da var ama sonuçta boyalı elma şekeri tadında
Burak ÇAPKAN
Adam parası yetmediği için değil, bulamadığı için çalıyor der kardeşim, imkanı olsa habersiz sökecek, parasınıda yerine bırakacak
Çeyiz işi cidden zihnisinir işidir, evde yemenni içinde saklayanları gördüm...
Bu iş merak işi, heves işi...
Raconu var, cam açma kolundan tut, aynasına kadar...hepsinin kuralı var.
Gariptir cidden... Gönül veren adam saygı duyarım, Ama 17 jant takıp, içine mor devir göstergesi, Arkaya Oben, önde Bosch, mercek farlar vs...Ya öyle ya böyle olacak... İkisinin arası çok iğrenç oluyor.
işte bizde milleti kendimiz gibi sanıyoruz ya akşam vakti sağa sola bırakıyoruz belirli ilçelerde dururlar mı
arabayı bulduğumuza şükretmeli
keşke parasını bıraksa ben kaynağından sağlarım yine ama sonra paara ver ara bul v.s baygınlık getirdi aslında mantıksız parçalar olsada çoğuna göre eksilince insanın canı sıkılıyor para veriyorsun bir dünya incik boncuğa
en güzeli bebek emirgan istinye v.s güzergahlarda
adam dönüp bakmıyordur bile bakıyorsa göz ucuyla temizmiş diye bakıyordur anlık
o yüzden bir tek o tür mevkilerde rahat ediyorum
gaziosmanpaşa kasımpaşa bayrampaşa esenler in v.b semtlerin olumsuz sokaklarında hiç tekin değil
çünkü bu işlerin bu ve benzeri semtlerde piyasası dönüyor
Arasıda cidden zor ya 13 jant ve bu şekilde aksesuarlarla
ya da 17 borbetler far stop modifiyeleri + turbo uygulaması olacak
mahalle ağzıyla eskiler bu aracı ikiye takıp ufaktan gezeceksin derler yormadan buda o tarz
şükürki kazası yok gamzesi dışında civatasına kadar orjinal benimde işime gelmiyor gazlamak
ki diğerinde frene basmıyorum bununla gönlümü hoş tutuyorum sadece
geleceğe dönüş filmi gibi oluyor bir nevi![]()
Burak ÇAPKAN
şu jantlar olsa gerçekten çok daha iyi olacak
latiklerden bir takımda bu beyaz yanak kumholar vardı
fakat daha 600km de iken deponun oradan rampadan geri çıkarken patinaja yaz vakti düşüp kaç kere beni rezil edince aynı gün sattım görüntü çok güzel ama işlevi hiç yok lanet lastiğin
emsali kaliteli güncel (hamuru iyi durumda sıfır) bir model olsa çok güzel olacak
+ bu kapı kolları daha önceki yazımda belirttiğim
bir takım buldum sıfır henüz ama bir kapısı sorunlu
pioneer anten desen başka bir şey![]()
Burak ÇAPKAN
Momo jantlar satılıkdı bir arkadaşda istersen telefon numarasını vereyim?
valla ikinci el piyasası 500 civarı
bir tanıdıkta var bir satıyor bi satmıyor
ondada o şekildedir sanırım fiyat
ama niyetlenmeden önce takımlardan birini elimden çıkarmam lazım![]()
Burak ÇAPKAN
allah kaza bela vermesin o kdar orjinal şahin ileride antika olacak bozmamaya çalış arabanı... etiket iyidir güzeldir ama yaapabilene bende niyetlendim ama sonra olacak gibi deil çok pahali armalar v.s.ler vazgeçtim şimdilik...
yorum yapacak olırsamda öndeki vip arması olmasa düz olsa ve hella yerinde normal tampondan sis hellaları ortaya üste koysan dahada hoş olur gibi geliyor. Bu arka stoplarabi türlü alışamadım yeni diye yaptılar ama hoş durmuyo benim görüşüm... Aynalarda çok hoş deil büyük kalmış gibi bunun yerine palamut ayna yada orjinali daha iyi olabilirdi...
Sitede beyaz bi şahin daha görmek beni sevindiriyo allah kaza bela vermesin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
saolasın zevkimize göre bir şeyler yapmaya çalıştık
valla aynalar en çok bu havuzlu aynalar hoşuma gidiyor o yüzden palamut falan koymadım
üsttede hellayı pek sevmiyorum böyle duruyor şimdilik
elde daha malzeme var sıkılırsak değiştiririm yine ufak çaplı
stoplarıda söktüm bu arada bu son günkü fotosuydu![]()
Burak ÇAPKAN
bizde de 124 var onda ss kapak var onlarda güzel duruyo şu hali çok güzel orjin stoplu hali yani stoplar gerçekten de olmamış 124 cü 131 ci tanıdıklarımız var yardımcı olabilirim muratsuslu@live.nl msn![]()
131 ci tanıdığım oldukça var
zaten bu grubun yönetimini yapıyorum epeyce bir zamandır
yardımların için sağol
şimdide nasip olursa kuşserisini bir bünye altında toplayacağız![]()
Burak ÇAPKAN
[QUOTE=burak1818;775418]131 ci tanıdığım oldukça var
zaten bu grubun yönetimini yapıyorum epeyce bir zamandır
yardımların için sağol
şimdide nasip olursa kuşserisini bir bünye altında toplayacağız[/QUOTE]
haberim olsun burak
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)