ben istanbuldan kubilay aracım peugeot 307(bi kaç güne kadar onunda resimlerini paylaşıcam) formu uzun zamandır takip ediyorum ama tanışmak bugüne kısmetmiş 34 SRK 57 nin tavsiyeleriyle burdayım serkana ve herkese keyifli formlar
ben istanbuldan kubilay aracım peugeot 307(bi kaç güne kadar onunda resimlerini paylaşıcam) formu uzun zamandır takip ediyorum ama tanışmak bugüne kısmetmiş 34 SRK 57 nin tavsiyeleriyle burdayım serkana ve herkese keyifli formlar
kardeşim hoş geldin
Senin forumdan , Forumdaki arkadaşların sennden öğreneceği şeyler var herkese hayırlı olsun... Tamirci olmamasına rağmen eli bu işlere çok yatkındır...
Dipnot: Kendisi Bana Şöförlüğü öğreten Hocamdır![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kardeşim hoş bulduk inş dedigin gibi karşılıklı bilgi alış verişleri olur ama gördügüm kadarıyla formdaki diger arkadaşlardan ögrencegimizz daha çok şey varr
çok saol hoşbulduk arabam daha yapım aşamasındaama en kısa sürede resimlerini koycam üzerinde orjinal jantları var degiştikten sonra koymayı düşünüyorum ama daha işi çok
hoşgeldin!
hoş bulduk arkadaşlar
Aynen öyle artık çok sık burdayımm,zaten yaklaşık 2 aydır falanda siteyi takip ediyodumm![]()
ıyı forumlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)