Yaklaşık 3-4 gündür kafamda bir video prodüksiyon projesi var.Konu tabi ki herkesin yakından ilgilendiği modifiyeli özel araçlarEvet,elimde sadece 1 kamera ve 1 tripod var.Sinematik görüntü alabileceğim bir cihazım yok (35mm gibi).Fakat aklımda İzmir'de ki özel araçları yakından ilgilendiren (ki ben bunlara sanat eseri diyorum
) bir proje var.
Neden İzmir? -Çok güzel mekanlar var.Ayrıca çok güzel araçlara sahip olduklarını düşünüyorum.
Şahsıma ait bir proje olduğu için kimseden hiçbir ücret talebim yok.Tek problemim,İzmir'e özel bir proje olmasından dolayı kalacak bir yerimin olmamasıBu konuda bana kimler yardımcı olabilir?Projeye bir tür katkı gibi düşünün.Bir nevi yatacak yer sponsoru
En fazla 3 gün süreceğini düşündüğüm proje de var olmak isteyenler kimler?Tabi ufak bir ön eleme olacak eğer yeterli katılım sağlanırsa.Seçilen araçlarla ufak bir kompozisyon oluşturulacak.Var olan senaryo üzerinden bir konuya dahil edilecek.Bu bir film,dizi ya da belgesel değildir.Bu sadece İzmir'in de içerisinde bulunduğu bir tanıtım videosu olacaktır.Tabi tamamiyle otomobil üzerine kurulmuş bir tema olacak
Ayrıca,bu projeye zor da olsa sponsor kurumlar arıyorum (basın da dahil).Bir kriz ortamında bulunduğumuzun farkındayımHerkesin yardımına ihtiyacım var.Çünkü gerçekten özel ve güzel bir video yaratmak istiyorum.
Görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.