dayıma araba alıcaz ama ben E36 320 diyorum o 190 2.3 AMG 16v diyorsizce hangisini seçmeliyiz her türlü karşılaştıralım.
190 AMG bence cok daha keyifli bir arac ozellikle motor sesi ve performansı oldukca tatminkar dayınız bu arabaya merakliysa onunu tıkamayın derim![]()
Amg ile 3,20 kıyaslamak bile yanlıs bence eger bulabilirsenz 2.5 16 bakın derim cok tehlikeli olabiliyor
yol tutusu falan harika insana güven veriyor kullanırken kazara getrag sanzıman falan bulursanız harika olur yada sportline
dayın haklı o orta yaşta bi konfor bi 190e 200e fantasy si war anlayabiliyorum seni..ama denizli de bulabilir mi aradını bilmiyorum...cok faiş fiyat veriyosunuz açıkcası...kolay gelsin dayını durdurmaya çalışma ama![]()
amg tehlikeli makinadır yaa piyasada güzel araçlarda mevut 320 yanına bile yaklaşamaz hiç bi konuda
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
valla hemde öle bir fantaziki bildiğin gibi değil zaten denizlide amg yok izmirde var ondanda cacık olmaz düzgün 1 ankarada var 1 tanede istanbulda fiyatlarıda öle çok fazla değil 15 civarı ama işte o rakkamı hakedecek bir araçmı ben ondan merak ettim sonuçta nerden baksanız 20li yaşlarında olan bir araç
ayriyetten yedek parça sıkıntısı çekermiyiz beni en çok düşündüren konu bu araba arıza yaparda 20-25 gün parça ararsak değmez aldığımıza
türkiyede mercedes parçası konusunda zorluk çekmezsin eyer iyi bi mercedesçi ustan warsa çok geniş bi tercih seçenein war çıkması yansanayisi yan sanayi çıkması 1 2 parça konusunda zorlandık biz oda 1 2 hafta içinde bulundu bu arada bişim sahip olduğumuz mercedesler biri 74 model biri 90 model bulunuyo parçaları sorun diil merak etme
bi çok parçası aynıdır mercedesinde dier modelleriyle merak etme bulursun
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)