basıma gelen bı sorununu yardım amaclı paylasmak ıstedım.sol on amrt.patlk oldugundam amrtsrcye gttım yaptırmak ıcın ıkısınıde yap dedım gerek yok soluyapsak yeter dedıler.yarım saatte helledıp arabayı ındırdıler ve ben aracın yapılan amrt. tarafının yukarda oldugunu soyledım araba yamuk duruyor dedım bıraz bın havası yagı vs. duzelır dedıler.aradan 1 hafta gectı ve erı gıttım aracın yamuk durdgunu ve dıger tarafında yapıldıgı taktırde duzelcegını soledım mantık olarak.fakat duzelmycegını arabada sorun oldugunu ıddaa ettler.bende sorun olsa ılk geldıgımde sorun olurdu cevabını verdım ne yapabılcegımızı sordum cevap yapcak bısey yok oldu.yay kırılmıstr dedıler yanımda 5lık yaylarımda vardı taktrdım gene aynı yapılan taraf havada kaldı dıger tarafla 3cm fark var arada.dıger tarafıda yapın dedıgımde bos yere paranı alırız amrt. kaldrmaz dedıler.sızce sorun nedr nerdedır yenısınımı almam gerek dıger tarftamı sorun vardır yada basına boyle bısey gelen varmıdır.yaptırdıgım yer nam amrtsor/ostım