sadece bu arabalar gibi giden bi arkadaşın beni 3 araba geçti demesi üzerine yapılan bi yarış...emeği gecen herkeze tesekkurler.
sadece bu arabalar gibi giden bi arkadaşın beni 3 araba geçti demesi üzerine yapılan bi yarış...emeği gecen herkeze tesekkurler.
Baya gitmişin normal olanda bu sanırım?
Öbür araç neydi?
snde iyi surdun fati helal yani cem abiyede denedigi için tşşkrler pp saxo ..cemler karışmasın cam car kadett turbo cem e de tşşkr![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
masallah kardesım cok guzel surmusun. pekı aracta neler varda senı gecebıleceklerını ıddıa ettıler. 636 cıddı gıder.
miniks
abi sen o 3 boy olayını takma kafna3 tır boyuda 3 boy 3 boy da 3 boy oluyor sıkma canını
üzme motorumuzu :P :P xenonlarına kurban tabi mercek olmayınca böyle oluyor xD xD
sagol miniksim..
idda yok zaten ortada,o deneme zevkine yapıldı deniyecek kimse yoktu canımız sıkılmasın diye
aracta cem abimizin eski turbo yapılanlardan(siyah saxo) saolsun kendide bilsede sonucu sonucta motor oldugu icin kırmadı bizi..
+barıda kısıktı o gece yanılmıyorsam 0.8 basıyordu.başka bi detayını bilmiyorum aracın
üzerindeki turbo vs..
kım ne dersen desın orjınal arabayla orjınal motoru kaldırcan motor alır dolu arabayla dolu motoru kaldırsan dolu motor alır herzaman kg avantajı vardır motorun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)