bravo tjet sport (150 hp) mi 98 a4 1.8t mi? roll de ?
ve ayrıca satın almaya kalksanız bunlardan hangisini alırdınız? vergi , yakıt performans vb düşünürsek ?
bravo tjet sport (150 hp) mi 98 a4 1.8t mi? roll de ?
ve ayrıca satın almaya kalksanız bunlardan hangisini alırdınız? vergi , yakıt performans vb düşünürsek ?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yarışmasını bilmem de alacakken bravo alırım. 98 dediğin araba kaç yaşında hesaplayamadım bile o derece yani.
1.8t den bahsedioruz tabii ki a4 fakat büyük turbo projesi yoksa 200-240ps de sınırlı kalınıcaksa fwd eğer 300+hp amaçlanarak alınıyorsa ki stock makinada bu güçlerden bahsediorum fazla sarmadan gidebilmek için quattro yu tavisye ediorum hemde ısrarla..
..::PASSATURBO1::..
bravo göründüğü gibi bir araç değil bence yani motor gidiş olarak demiyorum ama diğer yönler için diyorum ...
audi düzgünse üzmez diyorum bence audi ....
Nasıl bir aracmıs bravo?
Aydınlatsan bizi?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bazen sırf yazmıs olmak icin yazıyorsun farkındamısın?
Bravo üretileli 3 sene olmamıs, kac tane 3 yasında bravo gördün de orasından burasından ses geldigini masraf cıkardıgını duydun?
Fiyat donanım performans üclüsünde cok basarılı bir otomobil bravo...
O fiyata o donanımda, o gücte tek bir otomobil bulamazsın.
Ucuz oldugu icin mi yoksa markası Fiat oldugu icin mi böyle sacma yorumlar yapıyorsun?
elmayla armut..
ne alakaysa..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
yavuz abi herkesin kendi görüşü war biliyosun sen bari yapma,
herşeye yüzeysel bakılıyor kendin bile diyorsun o güçte o donanımda 1 araç bulamazsın diye , kağıt üzerindekiler 1 yere kadar...105liğine bindim gücünü yere bu kdr zayıf yansıtabilir 1 araç ... aynı şekilde 120liğini süren arkd. megane 3 106 hp ile rahatlıkla 120lik bravo ile gidersin diyor....(lewo)
donanım olarak iyidir doğru ama fiat ne zmn donanımlı araçlar üretse hep kullanıcıları çıldırtmıştır ... elektronik sorunlar vs vs o yüzden dizaynı dışında güsel 1 araç olmadığını düşünüyorum....
megane 3 le kafa kafaya mı gidior ? bravo tjet ? varmı bi örnek video ?
bu 2 araçtan hangisini alayım diye kafa karıştığı için bu konuyu açtım
elmayla armut meselesi değil.. vergi bazında, donanım bazında da yakıt tüketim bazında nedir ne değildir diye merak ettiğim için açtım.. öle post yazmak yada konu açmak için açmadım ... burda adam gibi bilgi almak için konuyu açtımmm
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Yahu bilmem kaç yıldır renaulta biniyorum diyosun amennaTamam sizdeki megane3 106'lada yürür amenna
Kaç yıl fiatın donanımlı bi arabasına bindin arıza verdi sorun yarattı ? Dediğin şeyler bi günde olacak işler değil çünkü.Tamam sen meganında mutlusunda diğer araçları kötüleme bari
![]()
fiatın turbo motorlarına güwenmiorumkeza audinin 2000 öncesi weya 98 öncesi makinalarınında turbo borularından biri sürekli arıza çıkartıodu sewiste düzelttirildi bildiğim kdrıyla
tercihim audiden yana olurdu (temiz bakılmış düşük kmli ise)
ama 0 km araca binmek uzun süre sorunsuzluk demek ki 10 sene binmiceksen eyer brawoyu elden çıkarmasıda kolay olur awantajlıdır brawo ki tr nin hiç bi yerinde parçasız kalmazsın nerde sorun yaşarsan yaptırabilirsin arabanı![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sen kendi görüsünü belirtmissin ben de gayet sacma bulmusum...
3 senede dökülür dedigin araba üretileli 3 sene olmamıs daha, daha sacma birsey olamaz.
105lik bravo dizel zaten, 150likle donanım olsun süspansiyon olsun uzaktan yakından alakası yok.
120lik tjetten bahsediyorsan, megane hic sansı yok.
Elektronik sorunlar? Tempra dijital gösterge zamanındaki sorunlar mı?
Voltaj,
Fiatın ön takımı zayıftır, bazen trim sesi yani plastik aksamdan ufak tefek ses gelir, fiat oldugu icin kücümseyen cok olur.
Ama donanımı olsun, performansı olsun, fiyatı olsun yüzünü güldürür.
Ben test ettigimde gayet begenmistim, bence sen de direk bi bravo test et, memnun kalırsan al en mantıklısı bu![]()
idda ediyrum bir fiat aracın servislerini düzenli olarak yetkili serviste yaptırırsan, sessiz sedasız sorunsuz yıllarca binersin, tabi sürmeyi bilirsen![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)