Garanti nin olayı bitti sanırım diye düşünürken bugün şu ilanı gördüm. Belki benim gibi bu durumdan bi haber olanlar vardır.
![]()
Garanti nin olayı bitti sanırım diye düşünürken bugün şu ilanı gördüm. Belki benim gibi bu durumdan bi haber olanlar vardır.
![]()
bende yatırmadım 2. taksitiama bi boya koruma içinde karttan yatırmaya gerek yok bi ara yatırırım
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sonaxtan 120 liraya boya koruma adı altında etkisi 3 günde geçen hızlı cila yaptıracağıma Meguairsten 250 liraya komple ( iç - dış -motor ) bakım yaptırırım.
Kimse kusura bakmasın, şu güne kadar neredeyse piyasada isim yapmış her firmayı denedim. Son durağım Meguairs.
meguiars'a bir repde benden.... gecen gun acity'nin altindaki meguiars'la konustum normalde 150 diyorlar ama 100 liraya temizleme + cilalama yapiyorlar. 250 liraya boya koruma + cila yapiyorlar 350 liraya ic + dis + motor koruma yapiyorlar. indrimli dediler ama bilmiyorum ne kadar dogrudur bana verdikleri rakam boyle. ben ilk arabayi aldigimda lanet olasi bi yerde 3m yaptirdim bin pisman oldum yaptirdigima dunya kadarda para bayildim halada yaniyor icim oraya gittigime ve gitmeme neden olan bayinin verdigi hediye kuponlarina yanarim hala.
şimdi bu sonaxla yapılan işlemler sanırım önceden garantinin kampanyasındaki olayla aynı. orada yaptıranlar ne diyecek peki ? ona göre hiç girmeyelim gerekirse
Denizbank'tan yatirirsaniz eger Meguiar's'in kampanyasindan yararlanabiliyorsunuz; Bakirkoy Meg'in sahibinden aldigim fiyat 280.. Komple detayli ic ve motor temizlik, boya korumasi iviz ziviri dahil..
bu meguiars İzmirdede var mı acep bilen var mı?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitesinde gözükmüyor.
http://www.meguiars.com.tr/index.php...=8&_subRoom=22
sonax ı bilmem de emre(emre-g) meguiars yaptırdıktan sonra araba mükemmel olmuştu onu biliyorum.. kendin mi yaptın emre konuş artık hesap vakti geldi![]()
şuan ödemeye çalışan var mı ?ben ödemeye çalışıyorum türk gelenek ve göreneklerine uyarak son ana bırakmak istedim ve şimdi bana yapıkredinin günsonu işlemlerinden dolayı ödeyemiyorsunuz dedi
00.00 den sonra ceza mı girecek yani.. yapı kredi inkar ediyor dedim screen shot ı yolluyorum ona göre.. yollayın gereğini yapalım dediler bakalım
"Kredi Kartınızı veren banka, günsonu muhasebe işlemleri nedeniyle vergi ödemenizi kabul etmemiştir.
Ödemelerinizi tüm Vergi Daireleri ve vergi tahsili yetkisi bulunan bankaların şubelerinden yapabilirsiniz.
kartınızdan #137.00# TL çekilememiştir.
Bankanızda şu an günlük muhasebe işlemleri gerçekleştirilmektedir. Yarın 00:01'den itibaren tekrar deneyebilirsiniz "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)