güzel olmus hayırlı olsunnn =) aracında fotograflarını bekliyoruz
kullandıgınız amfiler in o sublar ın 2sını saglıklı besleyecek urunler degil ne yazıkkı. 2kw 2subunuzu o amfilerden 1 ıne taktıgınıza göre 1.5ohmlarda gezio empedans ki o amfi o empedansı desteklemıyo. 1.5ohmda o amfi ne kadar süre protection a girmeden calısıcak riskli. 12w7 için ideal rms degeri tanesi için 750rms şu anki amfiniz her birini bi suba girerseniz düzgün gain ayarıyla uzun sure kullanılabilir
tüm bu yazdıklarım size anlamsız geliyosa düzgün bi montör bulmus oldugunuzu umup dikkatlice kulanmaya bakın![]()
masallah kazasız belasız güzel günlerde.
sevgili rokford arkadasim bizde biliyorz anfilerin baslara yetmedigini ama unutmaki ben ne turkiyede nede bir avrupa ulkesinde yasiyorum VIETNAMDAYIM. o yuzden bazi seyler hemen olmuyor malesef. Benim hedefim 4 tane Gmax ti yanliz vietnamda ikinci setup imda sadece 1 tane bulabildim. o yuzden siparis verdim bekliyorum 2 hafta icinde hem ondeki compenantlar 3 tane olacak hemde G max ler 4 tane olacak kafana takma yani ben bu sisteme cok ciddi para harcadim suana kadar 14.000 $ buldu bu kadar harcadik 2.000 3.000 dolari odemiyecek kadar akilsiz degilim.
bu sistemi bi dinlemek isterdim ama taa wietnam'a da gidilmez ki..
hangi köyün kazasıydı kardeş wietnam??![]()
maşallah!
maşallah iyi para harcamışsın kardeş inşallah istediğin verimi tınıyı alabiliyorsundur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)